Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

Doorgaans gebruik ik eigenlijk niet veel haarproducten. Veel haarverzorging, dat wel, maar ik gebruik niet veel stylingproducten. Mousse, sprays, wax,… Ik laat ze allemaal aan me voorbij gaan. Tot ik de Thickening Dryspun Finish van Bumble & Bumble in huis haalde. Ik las er al veel goeds over en was er enorm benieuwd naar, dus ik moest een bus meenemen toen ik hem zag liggen in de winkel. En sindsdien is het eigenlijk mijn favoriet stylingsproduct geworden! Let me tell you more

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

De Thickening DrySpun Finish is een spray die onmiddellijk voor volume en textuur zorgt. Het heeft een heel luchtig effect, plakt niet en maakt je haar niet stug en droog. In principe moet ik maar één keer spuiten voor een stevige volume boost. Het bewijs:

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

Ik til enkele lokken op en spray het er onder voor een lift. Het maakt mijn haar ook minder vet en zwaar. Bovendien krijg ik er geen jeuk van – iets wat ik wel heel snel krijg als ik volumepoeders gebruik.

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

Je zou denken dat iemand met zo’n dik haar als mij niet zo’n Thickening spray nodig heeft. Maar juist omdat mijn haar zo dik en zwaar is, krijg ik moeilijk volume in mijn haar. En dan is deze spray een geschenk uit de hemel, natuurlijk. Mensen met dun haar zullen zeker en vast baat hebben bij de hele Thickening collectie.

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish

Bumble & Bumble is niet zo gemakkelijk verkrijgbaar en het is ook wat aan de duurdere kant. Maar de producten doen absoluut wat ze beloven én met zo’n bus Thickening Dryspun Finish kom je ook heel lang toe. Voor mij is het het geld dubbel en dik waard en kan ik niet wachten om nog enkele bussen in huis te halen!

Bumble & Bumble Thickening DrySpun Finish – €29,90

California Jean-Philippe Salon, Beauty Queen, Kapsalon Lowet, Salon Philippe Gonay, Cosmeticary Antwerpen en Brussel en online via Cosmeticary en Salon B.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Damn, klinkt goed zeg, want!

Leave a Reply