Bumble and Bumble – the favorites

Ik ben altijd een grote fan van Bumble and Bumble geweest, en toen The Cosmetics Company Store opende bij mij op’t werk in Maasmechelen Village, sprong ik een gat in de lucht toen ik het merk daar terug vond. Ik griste meteen deze The Favorites Set mee, een mix van de best verkochte Bumble and Bumble producten in travel formaat. In dit setje vind je de Hairdresser’s Invisible Oil Primer, de Repair Blow Dry creme, de befaamde Thickening Dryspun Finish spray en tot slot het Prêt-à-powder volumepoeder.

Thickening Dryspun Finish

Ik gebruik deze spray al langer en heb er al eens over geschreven (lees mijn review hier). De Thickening Dryspun Finish spray is een droge spray die het haar direct voller maakt en textuur geeft. Het is een ge-wel-dig product dat ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik is. Ik til enkele lokken omhoog, spray eronder, even met de vingers erdoor et voilà – instant volume. Indrukwekkend want ik heb erg dik en zwaar haar, dus ik vind moeilijk producten die me écht volume geven. Het helpt bovendien ook als je haar wat vettig is, dus dat is ook erg mooi meegenomen.

Bumble and Bumble - the favorites

Repair Blow Dry

De Repair Blow Dry is een serum-in-creme product speciaal voor droog en/of beschadigd haar. Het helpt gespleten haarpunten te herstellen en beschermt tegen hitte en UV schade. Het houdt je lokken glad en glanzend gedurende 3 dagen!

Deze creme breng ik aan na het wassen van mijn haren en vòòr het föhnen. Het maakt mijn haar direct zachter en glanzender, erg indrukwekkend!

Bumble and Bumble - the favorites

Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer

Voor het het gebruiken van mijn stijltang gebruik ik altijd wat van de Hairdresser’s Invisible Oil primer. Het is een spray bestaande uit 6 soorten oliën die de haren zachter maken en ontwarren. Het beschermt ook tegen de hitte van styling tools zoals de föhn of krultang. Het ruikt bovendien zalig! Ik gebruik het soms zelf zonder dat ik mijn haar style, gewoon voor extra boost.

Bumble and Bumble - the favorites

Prêt-à-Powder

Tot slot is er nog dit wondermiddel: Prêt-à-Powder. Dit poeder doet dienst als droogshampoo en volumepoeder. Het is perfect voor futloos en/of vettig haar. Het geeft je haren ook wat textuur en grip, voor je ideaal kapsel. Gewoon masserend inbrengen in je haarwortels en je bent klaar!

Bumble and Bumble - the favorites

Ik ben zo dol op dit setje van Bumble and Bumble! Het bevat alles voor een volumineus kapsel en glanzende, gezonde lokken. Ik betaalde ook maar slechts €20 voor dit setje in Maasmechelen Village – zeker een aanrader!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik wil de Surf Spray nog eens opnieuw kopen, had die jaren geleden en vond die zo goed.

Leave a Reply