BRITA Fill&Go Vital waterfles

Met de hittegolf van de voorbije dagen was het erg belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Wat mij daarbij hielp, was de nieuwe Fill&Go van Brita (in het roze!). Deze handige drinkfles zorgde er voor dat ik eender waar mijn fles kon bijvullen met kraanwater, zonder rare smaakjes.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

Je kent ongetwijfeld BRITA wel, de producten die je kraantjeswater filteren. Ikzelf drink nooit kraantjeswater – het water hier is nogal hard en proeft niet zo lekker – dus een BRITA komt zeker goed van pas. Het is ook veel beter voor het milieu want je hoeft niet meer met die plastieken flessen te sleuren en deze te recycleren.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

De nieuwe Fill&Go van BRITA is een drinkfles met een MicroDisc; een klein schijfje dat je water voor je filtert. De ActivSelect technologie gaat tot wel 4 weken mee en kan tot 150 liter water filteren.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

De MicroDisc (€25,90 voor 6 discs, goed voor 6 maanden) een klein, zacht rondje. Je schroeft de dop open, plaatst de MicroDisc in de BRITA fles en je bent al klaar. Op deze manier wordt het water direct gefilterd.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

De Fill&Go fles van BRITA heeft een capaciteit van 600 ml en is BPA-vrij. Het is echt een kostenefficiënt alternatief voor plastieken flessen water want één liter BRITA gefilterd water kost slechts een paar cent. Het is ook milieuvriendelijk want het vermindert de hoeveelheid plastiek afval.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

Ik heb deze fles de voorbije dagen steevast in mijn handtas gestopt. Het is gewoon superhandig want je kan overal je fles bijvullen met kraanwater, en toch zal het water dat je drinkt altijd hetzelfde proeven dankzij de filtertechnologie van BRITA. En de vrolijke, roze kleurt helpt ook altijd natuurlijk! Geen fan van roze? Er zijn meerdere kleuren beschikbaar – bekijk ze nu op de website.

BRITA Fill&Go Vital waterfles

BRITA Fill&Go waterfles – €15,95

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Handig ding! Ben zelf helemaal gek van mijn nieuwe Squeasy waterfles.

  2. Dineke says: Reply

    Wat een handige! Ook met die filter 🙂

    1. DianaAPBL says: Reply

      Ja he? Ben er echt blij mee!

Leave a Reply