Bourjois Twist Up The Volume mascara

Vandaag een product dat jullie niet vaak zien op de blog: mascara! Ik ontving de nieuwe Twist Up The Volume mascara’s van Bourjois. Aangezien ik zelf geen mascara draag (vreselijk rechte, stugge wimpers), heb ik ze laten testen door een vriendin van me, Karen. Lezen jullie mee?

Deze nieuwe Twist Up The Volume mascara’s van Bourjois zijn uniek door het borsteltje. Je kan deze namelijk transformeren: zo krijg je twee borstels die je wimpers twee verschillende effecten geven.

Bovenaan zie je het dopje waar je aan moet draaien. De mascara met de witte dop is trouwens de ‘gewone’ versie, die met de blauwe is waterproof.

Hier zien jullie wat ik bedoel. Links is het borsteltje op stand 1. Deze geeft je wimpers meer lengte. Als je aan het knopje bovenaan de mascara draait, draaien de ‘stekels’ en wordt het borsteltje korter. Zo geef je meer volume aan de wimpers.

Je kan in principe eerst een laagje mascara in stand 1 aanbrengen en daarna nog een laagje in stand 2 voor meer volume. Natuurlijk kan je ze ook apart gebruiken.

Karen heeft de mascara getest en was er erg enthousiast over! Ze zegt dat je hele mooie, opvallende wimpers krijgt zonder veel moeite te moeten doen. Haar wimpers zijn lekker lang en volumineus. En de mascara is zwarter dan zwart, dus een intense blik wordt gegarandeerd.

Het enige minpunt is dat je weinig verschil ziet tussen de twee standen. Het resultaat is sowieso mooi, maar het is niet zo dat je met stand 1 meer lengte krijgt en met stand 2 meer volume – het effect lijkt sterk op elkaar.

Ik vind het concept van deze mascara echt goed gevonden. Erg leuk dat je de borstels kunt aanpassen, dat geeft toch een speciaal gevoel bij de mascara. Alleen… je ziet geen verschil in het effect. Dus daarvoor zou ik de mascara niet aanschaffen. Maar het is een goede mascara dat je wimpers mooi laat opvallen, dus in dat opzicht is het zeker een geslaagd product.

Bourjois Twist Up The Volume mascara – €15,99

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Het concept is inderdaad heel tof! Jammer dat het vooral een gimmick is, en verder weinig doet.

  2. Beauty Treasures says: Reply

    Ik heb deze thuis ook, maar nog niet open gedaan. Ben momenteel de clump defy van max factor aan het gebruiken. Maar deze lijkt mij de moeite waard om uit te proberen.

  3. Mme_Sophistique says: Reply

    stom dat er geen verschil te zien is, gaat een beetje aan het doel voorbij 😀 maar op zich is het wel echt een mooie mascara!

  4. chucky1012 says: Reply

    Dit ziet er handig uit! 😉

Leave a Reply