Bourjois Summer Essentials kit

Bourjois begrijpt als geen ander dat full size producten niet altijd even leuk en handig zijn. Daarom brengt het regelmatig travel size producten uit: denk maar aan de mini-nagellakjes. Deze zomer brengt Bourjois een Summer Essentials Kit uit, met daarin enkele leuke productjes voor een prachtige ooglook. Ze hebben ook gedacht aan een handige oogremover, om de boel weer schoon te maken. Goed werk, Bourjois!

Deze kit bevat allereerst een kleine Yeux Fabuleux oogreiniger (50 ml). Dankzij het formaat kan je hem ook meenemen in het vliegtuig – heel handig voor op reis!

De reiniger is bifasisch en speciaal voor waterproof make up. Ik heb hem snel getest en it works like a charm. Zeker in huis halen als je op reis gaat en van plan bent om waterproof make up te dragen.

Bourjois gaat deze zomer voor een blauwgroene ooglook. Ik heb een blauwe mascara en een zeegroen oogpotloodje gekregen.

Gekleurde mascara’s zijn helemaal hip tegenwoordig, en vooral blauw is erg in trek. Deze Volume Glamour Max Holidays mascara (6 ml) geeft je wimpers meteen een kleurtje, én verlengt en krult je wimpers ook.

Dan heb ik hier nog een mooi oogpotloodje: het Contour Clubbing waterproof potlood in de kleur Loving Green.

Qua textuur doet het me erg denken aan de MAC Pearlglide liners, maar dan ietsjes beter van kwaliteit. Dit product is namelijk écht waterproof! Zonder een goede remover krijg je hem dus niet van je huid af.

Hier zijn de swatches van de mascara en het potlood. Echt hele mooie kleuren; lekker zomers en knallend. Ik ben vooral fan van het potloodje!

De swatch van het oogpotlood kreeg ik moeilijk weg. Ik waste mijn arm met zeep én wreef het grondig droog, en dit was het eindresultaat. Je kan dus gerust het zwembad induiken met deze potloodjes 😉

Ik vind de miniproducten van Bourjois écht leuk. Ze zijn klein van formaat, zodat je ze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. Je kan ze natuurlijk ook gewoon in huis halen om wat van Bourjois te proberen! Het is een superfijn merk, dus zeker eens kijken!

Volume Glamour Max Holidays mascara –  €7,99
Yeux Fabuleux oogreiniger – €2,49
Contour Clubbing waterproof – €7,49

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. sofie says: Reply

  Ik vind die mascara fantastisch! Ik gebruik hem graag als accentje bij een sobere look. In gewoon licht valt hij ook bijna niet op, maar in de zon is het echt 'wauw' he 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je begrijpt helemaal wat ik bedoel! 🙂

 2. The blauwe mascara is een no go voor mij, maar de rest ziet er goed uit!

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  het groene potloodje ziet er fijn uit

 4. beautiesatwork says: Reply

  dat potlood ga ik onthouden 🙂

Leave a Reply