Bourjois South Beach Souvenirs

Bourjois blijft maar komen met leuke collecties! Ik heb de afgelopen tijd een paar reviews ervan online gezet (hier en hier), en vandaag toon ik jullie de South Beach Souvenirs collectie. Deze zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de Etos (sorry, Belgjes!) en bestaat uit nagellak, nail art en lipglossjes. Kijk snel mee!

Ik heb twee kleuren nagellak, twee Manicure Toppings, een dotting tool en een lipgloss ontvangen om te testen.

Laten we eerst een kijkje nemen naar de nagellakken. Dit zijn twee 1 Seconde nagellakken, en het zijn écht mijn favoriete soort lakjes!

Ik hou namelijk erg van het brede kwastje. Het is precies even breed als mijn nagels, dus één laagje en ik ben klaar. Bovendien smos ik ook niet op de huid rondom mijn nagels waardoor ik de boel niet moet opkuisen. Daarnaast zijn de lakjes ook superdekkend, dus één laagje is zeker genoeg.

Links zien we de kleur 22 Turquoise Block. Dit is een prachtige turquoise kleur zonder shimmers. Rechts hebben we 23 In The Navy, een puur donkerblauwe kleur. Ook deze heeft geen shimmers. Er zijn nog twee kleurtjes in deze collectie: 25 Méli Melon en 10 Rouge Poppy.

De nagellakken blijven erg goed zitten, met en zonder topcoat. Samen met het gebruiksgemak zijn de 1 Seconde mijn absoluut favoriete nagellakken. Als ik maar één merk/soort nagellak mocht kiezen voor de rest van mijn leven, dan wist ik het wel!

Het product waar jullie waarschijnlijk het meest benieuwd naar zijn: de nieuwe Manicure Toppings. Dit zijn kleine bolletjes zoals de zogenaamde Caviar nails. Er zijn drie kleuren beschikbaar, waarvan ik 01 Coral Bikini en 03 Maliblue heb (de andere kleur heet 02 Lilac Sand).

Het flesje ziet er precies hetzelfde uit als de 1 Seconde nagellakken – alleen zijn de flesjes doorzichtig en zit er geen kwast vast aan de dop.

Het gebruik van deze pareltjes is heel gemakkelijk: je brengt een laagje nagellak aan, bestrooit je nagel met de bolletjes en je duwt ze even kort aan. Je kan eventueel een laagje doorzichtige nagellak er over aanbrengen.

Hieronder heb ik even snel mijn middelvinger gedaan (rechts is een lelijke combinatie, maar het is gewoon om even het resultaat te tonen).

Ik heb de instructies gevolgd en ik vind het resultaat wel leuk! Vooral de verschillende gekleurde pareltjes vind ik leuk. De combinatie Malibu en Turquoise Block is echt prachtig!

Wat wel jammer is, is dat je nog steeds wat gaatjes en openingen ziet. Het strooien van de parels op je nagels is namelijk niet zo evident. Ik strooide wat en doopte mijn nagel in de restjes en verkreeg dit resultaat. Een trechtertje zou misschien handiger geweest zijn, want nu gaan er toch heel wat parels verloren bij het strooien. Je kan natuurlijk ook een potje gebruiken en daarin je nagel dopen.

Tot slot heb ik nog een Gloss Effet 3D klaarstaan. In deze collectie zitten drie nieuwe kleurtjes (Rouge Electric, Orange Energic en Rose Dynamic). Dit is 56 Rose Dynamic, een flitsend roze voor smakelijke en glamoureuze lippen.

De lipglossen van Bourjois zijn altijd leuk en schattig verpakt. Deze Effet 3D is dan ook geen uitzondering.

De gloss is verrassend dekkend. Ik had het niet verwacht van zo’n redelijk lichte kleur! Deze gloss bevat trouwens geen shimmers, voor het geval dit iemand mocht interesseren.

Ik ben erg tevreden over deze collectie! De nagellakken zijn mijn favoriet, dus daar kon Bourjois sowieso niks mis mee doen. De Manicure Toppings waren een aangename verrassing, net zoals de lipgloss die dekkender dan verwacht was. De dotting tool heb ik niet gereviewd, want daar valt niet veel over te zeggen, denk ik zo.

Wel jammer dat deze collectie enkel bij de Etos verkrijgbaar zal zijn, maar de die hard fans hebben zeker geen moeite om even bij de Etos binnen te springen.

– Vernis 1 Seconde – €8,49
– Gloss Effet 3D – €10,99
– Manicure Topping – €8,49
– dotting tool – €6,99

Verkrijgbaar vanaf eind juli, exclusief bij de Etos.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Dionne says: Reply

  Heel mooi!

 2. petettie says: Reply

  Het glosje is erg mooi! Jammer dat ie alleen maar in de Etos te verkrijgen is.

 3. Ik ben dol op die Bourjois 1 second nagellak! Ik vind de borsteltjes ZO handig 🙂 Ze lijken wel speciaal gemaakt voor mijn nagels.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha, dat gevoel heb ik ook!

 4. beautiesatwork says: Reply

  komt die lipgloss niet in België? 😮

  1. DianaAPBL says: Reply

   Nee, helaas, enkel in de Etos 🙁

 5. Sofie says: Reply

  De lipgloss is inderdaad verrassend mooi! Jammer dat we hem hier in België niet zullen terugvinden 🙁

 6. Mme_Sophistique says: Reply

  ik vind ze allemaal wel mooi, maar dat muntgroen en de variaties erop heb ik ondertussen wel gezien 😀 al vind ik deze ook wel weer mooi eigenlijk :p

Leave a Reply