Bourjois My Rouge Edition

Deze week kreeg ik twee mooie, nieuwe Bourjois lipsticks binnen. Het zijn twee kleurtjes uit de Rouge Edition, een mooie nieuwe collectie met 18 lipsticks. Vandaag een kleine review en swatches. Zitten jullie al klaar?

De nieuwe lipsticks uit de Rouge Edition zijn verkrijgbaar in 18 kleuren, zijn heerlijk zacht, hydraterend en bevatten enorm veel kleur.
De verpakking vind ik alvast erg mooi. Het zijn stevige vierkante hulzen met onderaan een doorzichtig stukje waarin je de kleuren goed ziet. Heel handig bij het opbergen – je zet ze gewoon ondersteboven in een doosje!

De kleuren die ik heb zijn 04 Rose Tweed en 016 Brun Cosmopolitain. Het zijn wel kleuren die ik niet meteen zelf zou keuzen (te licht en te donker), maar ik ben toch wel aangenaam verrast!

Rose Tweed is een hele natuurlijke kleur en volgens Bourjois zelf een must have. Op de foto vind ik het een prachtige kleur, maar in het echt is hij net iets te roze voor mij. Toch zal het veel meiden prachtig staan, echt een kleurtje voor overdag.

Brun Cosmopolitain is een intense donkerbruine, chocolade kleur voor een tijdloze elegantie. Het heeft een redelijke bordeaux ondertoon. Zelf vind ik het niet zo heel mooi staan, maar het is een interessante kleur die echt voor de durvers is geschikt.

Over de formule ben ik erg tevreden! De lipsticks zijn erg romig en zacht, smeren ongelofelijk goed uit en geven nog eens gek veel kleur af. Echt, de swatches zijn met één laagje gemaakt. De glans die de lipsticks geven vind ik erg mooi, en bovendien voelen ze nog eens erg hydraterend aan. De houdbaarheid daarentegen is iets minder goed. Je gaat na een uur of twee toch goed moeten bijwerken.

Ik ben alvast benieuwd naar de andere kleuren in het gamma! Zo’n donkerrode kleur of het perfecte rood – ik denk dat ik dat wel zal vinden in dit gamma.

De Bourjois Rouge Edition lipsticks kosten €12,99 per stuk en zijn te koop bij o.a. Kruidvat.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Simone says: Reply

  Pretty!

 2. Jorinde says: Reply

  Dat 1e kleurtje staat mooi!

 3. Maaike says: Reply

  Oeh, I like rose tweed ^^

 4. Ik vind die onderste echt mooi, en volgens mij staat hij je heel goed!

 5. liesbethvv says: Reply

  Vind dat donkerbruin eigenlijk wel mooi. Maar een durver zou ik mezelf nu toch niet noemen op lipstickgebied dus ga ik passen 😉
  Ik vind echt dat jij veel kleuren aankan hoor, veel meer dan je zelf laat uitschijnen, boost your confidence lady, you rock your lipsticks!

  <3

 6. Rose Tweeds ziet er echt heel mooi uit!

 7. De lichte kleur is wel een mooie nude kleur

 8. Ik heb daarnet de lijn zien liggen in het Kruidvat, helaas zonder testers . Ziet er goed uit ! Vind de verpakking alleen al zo leuk.

 9. Rose Tweed vind ik prachtig, de tweede net iets minder. Maar ze staan je allebei goed 🙂

 10. Ik vind het ook echt fijne lipsticks! Rose Tweed lijkt me wel mooi voor mijn lippen, ik vind dat bruine jou precies wel leuk staan! 😀

 11. redhotjillypeppers says: Reply

  Rose tweed lijkt me een hele mooie kleur !

 12. beautiesatwork says: Reply

  die rose tweed staat je heel goed 🙂

Leave a Reply