Bourjois lente 2013 – Sixties Remix & Rendez-vous à Paris

De lente is bijna in het land, en dat betekent – althans op beautygebied – kleurrijke collecties! Op de APBL headquarters zijn er al tientallen lentecollecties gearriveerd. Bourjois mag de spits alvast afbijten!

Met de Sixties Remix collectie zorgt Bourjois voor een chique, vernieuwde versie van de pop art van de jaren ’60. De collectie bevat felle kleuren die  in een ‘ouderwetse’ versie, alsof ze lichtjes gebleekt zijn door de zon.

Laten we beginnen met de Rendez-vous à Paris collectie. Dit is een geheel nieuwe collectie van de Vernis So Laque Glossy. Deze lakjes bevatten een vernieuwde formule met vinyl, die zorgen voor een extreme glans.

De kleurtjes die ik heb zijn (vlnr) 08 Peach And Love, 05 Taupe Modèle en 07 Coton Sur Ton.

08 Peach And Love is een ongelofelijk mooie zachtroze kleurtje. Ik ben echt fan! Normaal ben ik niet zo gek van roze maar deze zie ik mezelf nog vaak dragen.

05 Taupe Modèle is ook zo’n favoriet van me. De kleur is grijs met een lichte, paarse ondertoon. Deze draag ik op dit moment!

Dan 07 Coton Sur Ton. Ik ben niet  zo zeker wat ik van dit kleurtje vind. Het is een melkachtige witte kleur met een vleugje roze erdoor. Op de foto draag ik twee laagjes.

Deze nagellakken zijn echt super fijn! De flesjes op zich zijn al ongelofelijk mooi. Ik vind de vorm zo schattig!
De lakjes lakken erg gemakkelijk, drogen snel en hebben inderdaad een hele mooie glans. Ze blijven ook goed zitten – ik heb Taupe Modèle al drie dagen op (zonder topcoat) en heb enkel last van een beetje tipwear. Ik weet niet of ze de volledige 10 dagen uithouden, maar tegenwoordig zijn er maar weinig mensen die 10 dagen lang dezelfde lak dragen 😉

Dan op naar de Sixties Remix collectie. Nu toon ik ook eerst weer de nagellak.

Dit is de Vernis 1 Seconde lak in de kleur 021 Sunny Sunday. Dit is een knalgele, zonnige kleur die zeker de aandacht trekt!

Ik heb enkele 1 Seconde lakjes geprobeerd en ik ben fan van het borsteltje. Het is even oefenen om de juiste hoeveelheid nagellak op het borsteltje te verkrijgen, maar als je dat onder de knie hebt krijg je met één veegje een mooie dekking.

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar deze opvallende kleur vind ik best leuk staan! Het valt zeker op, en is wel een leuke accessoire bij elke outfit.

En dan, oogschaduw! De beroemde ronde doosjes oogschaduw zitten steevast in de make upcollectie van elke beautyliefhebber. De kleur die in deze collectie zit, heet 017 Bleu Passé.

Zoals je kunt zien zit het qua pigmentatie zeker snor! Dit is met slechts één veegje gemaakt, dus ik ben zeker tevreden over de kwaliteit.

Tot slot heb ik nog de Faux & Fabulous Tattoos en de Easy Nail Art Kit. Deze ga ik apart reviewen, want het zijn echte leuke setjes en die wil ik graag in detail bespreken. Stay tuned!

De lente is dus alvast goed gestart met Bourjois! Ik ben fan van de vernieuwde So Laque Glossy nagellakken, die moeten jullie zeker eens dichterbij bekijken. En de Sixties Remix collectie heeft lekker felle kleurtjes die iedereen in een good mood brengen.

So Laque Glossy nagellak – €8,49
Ombre à paupières boîte ronde – €11,50
Vernis 1 Seconde – €9,99
Faux & Fabulous Tattoos – €9,99
Easy Nail Art Kit – €7,99

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. De oogschaduw lijkt me wel fijn! De lakjes hebben ook allemaal leuke kleurtjes! Liefs, Laura

 2. Allemaal tof. En hoe mooi is dat gele lakje?? 🙂

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  het gele nagellakje vind ik echt leuk!

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Taupe Modèle totally caught my eye! It's such a sophisticated shade. Maybe it doesn't scream summer but it's very elegant!

 5. beautiesatwork says: Reply

  de roze nagellak ziet er leuk uit 🙂

Leave a Reply