Bourjois Gold Is Black collectie

Ik word steeds een grotere fan van Bourjois. Hun producten zijn zó goed van kwaliteit en ze zijn nog eens erg betaalbaar. Bovendien komen ze regelmatig uit met nieuwe limited edition collecties.

Met kerst brengt Bourjois dan ook een geweldige nagellakcollectie uit: Gold is Black. Deze bestaat uit een mix van goud en zwart – perfect voor de feestdagen!

De Black Is Gold collectie bestaat uit allemaal 1 Seconde Vernis nagellakken. En als jullie mijn eerdere Bourjois reviews van deze nagellakken hebben gelezen, dan weten jullie dat dit mijn absoluut favoriete nagellakken zijn.

De brede kwast past precies op mijn nagels zodat ik ze létterlijk in één seconde gelakt heb. Bovendien moet ik mijn nagelriemen niet schoonmaken met remover want met dit kwastje kan je amper knoeien. Fantastisch gewoon!

De collectie bestaat uit 5 kleuren waarvan 2 ‘echte’ nagellakken zijn, 2 topcoats en eentje die je op beide manieren kunt gebruiken.

De eerste kleur heet Monster Blood. Het is een donkere kleur met gouden glitters. Je kan het niet zo goed beschrijven, want de kleur is een mix van zwart, groen en bruin. Echt prachtig! Afhankelijk van de lichtinval zie je een andere kleur.

Monster Blood dekt eigenlijk al perfect in één laag. Het is mijn favoriet van de vijf, en ik heb hem nu zelfs op.
Bovendien is dit de perfecte basis voor andere topcoats. Ik heb deze ook gebruikt als basislak voor de andere topcoats.

Dangerous Wish is een zwarte lak doorspekt met gouden glitters. Het doet me denken aan een lakje van L’Oréal Paris. Ook deze gebruik je ‘gewoon’ als nagellak.

Hier heb ik twee laagjes van de lak opgedaan. De dekking is niet 100% – een derde laag en het was perfect geweest.
Verrassend genoeg is deze lak niet moeilijk om te verwijderen, ondanks al die glitters.

Vampire Vanity is één van de twee topcoats. Dit lakje heeft een bladgoudeffect volgens Bourjois, en ik kan inderdaad goed zien wat ze bedoelen.

Het effect van deze topcoat vind ik erg leuk! Het zijn geen gewone gouden glitters want de vorm doet wel echt denken aan stukjes goud.

De andere topcoat in deze collectie heet Enchanting Potion. Bourjois omschrijft dit als een ‘sequin effect’ – lovertjes, dus.

Let niet op de slecht gelakte nagels eronder #oeps
Persoonlijk ben ik geen fan van deze topcoat. Ik heb een hekel aan bolletjes (trypofobie, zoek het maar op) dus ik krijg hier serieuze kriebels van.

Als laatste mijn tweede favoriet van deze collectie: Ghost Lovers. Deze kan je als topcoat gebruiken, maar ook als een gewone nagellak. Daar heb je wel toch drie of vier laagjes voor nodig om een dekkend effect te verkrijgen, dus ik gebruik hem liever als topcoat.

IK BEN FAN. Dit geeft zo’n mooi effect aan ‘Monster Blood’! Ik draag deze combinatie nu en ik kan niet stoppen met naar mijn nagels te kijken.

Al deze nagellakken lakken ongelofelijk makkelijk, drogen snel en blijven erg goed zitten. Ik zeg het je, als ik maar één nagellakmerk mocht kiezen, dan zouden het deze wel zijn.

De Gold is Black nagellakken kosten €8,49 en zijn nu te koop.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Ik vind de hele lijn echt zeeeeeeeer geslaagd!

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Hééééél leuke collectie, dat wordt idd moeilijk kiezen :-).

 3. Marijke says: Reply

  Mooie lakjes! Bourjois is ook mijn favo drugstore make up merk! 🙂

 4. Ik ben ook fan van de 1 seconde lakjes en wat is deze collectie prachtig, daar ga ik zeker naar op zoek!

  <3

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  oooh ze zijn allemaal mooi zeg!

 6. beautiesatwork says: Reply

  dat wordt moeilijk kiezen 🙂 zo'n mooie lakjes

 7. Redhotjilypeppers says: Reply

  Vampire vanity is echt prachtig !

Leave a Reply