Bourjois Cream Blush

Ik kan niet zonder 2 dingen: mijn MUFE Aqua Brow en blush. Vooral cream blushes zijn helemaal mijn ding. Dus toen Bourjois Cream Blushes op de markt bracht, was ik enorm enthousiast. Bourjois kan mij àltijd bekoren en ik verwachtte heel veel van deze schatjes.

Begin deze week kreeg ik ze eindelijk binnen, en ik kon niet wachten om ze te tonen aan jullie!

De kleuren die ik heb gekregen, zijn 02 Healthy Glow (abrikoosroze met parelmoer) en 04 Sweet Cherry (bruin-roze). Dit zijn echt mijn soort kleuren, dus dit is alvast een schot in de roos!

Nu, deze Cream Blushes zijn een echte innovatie van Bourjois. De crèmepoedertechnologie zorgt voor een uitzonderlijke textuur die aanvoelt als een tweede huid. De blush is een creme, maar aangebracht heeft het een poederfinish.

Het handige aan deze producten is dat je ze gewoon met je vingers kan aanbrengen, zodat het geheel in de huid blendt. Je hebt dus geen kwast nodig!

De blushes voelen superzacht en fluweelachtig aan. Het is echt zijdezacht en het blendt ook erg gemakkelijk uit. Het is een speciaal gevoel – een beetje crèmeachtig, en een beetje poederachtig.

Het effect op de huid is inderdaad heel mooi en natuurlijk. Het product blendt goed in de huid en blijft bijster lang zitten. Voor mij echt een schot in de roos, maar ik had ook niets anders verwacht van Bourjois!

Deze Cream Blushes zijn nu mijn favoriet geworden, ook al heb ik ze nog maar enkele dagen. De textuur, de finish… Ik ben verslaafd!

Ik ga in ieder geval 01 Nude Velvet in huis halen, want het lijkt me ook zo’n fantastische kleur. Ik hoop in ieder geval dat Bourjois nog meer kleuren uitbrengt, want deze schatjes zijn echt geweldig. Ik kan me in ieder geval al voorstellen dat veel dames blij zullen zijn met deze blushes!

Bourjois Cream Blush – €10,99

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Zo een mooie blushes! Ik ben sowieso fan van cream blushes. Ziet er altijd zo licht en natuurlijk uit.

  2. marijke04 says: Reply

    Ik ben ook fan! Healthy Glow is zoo mooi! En Nude Velvet is ook erg mooi, die moet je zeker nog gaan halen 🙂

  3. Mme_Sophistique says: Reply

    ze zien er echt superschattig uit! dringend eentje proberen dus 🙂

  4. beautiesatwork says: Reply

    ik ben ook fan!

Leave a Reply