Bourjois Balade à Montmartre

Wat ik zo leuk vind aan Bourjois is dat ze regelmatig kleine collecties uitbrengen met allemaal leuke producten, aangepast aan het seizoen en moment.

Deze zomer geeft Bourjois je een buitenkansje om je even heerlijk te laten wegvoeren op de zoete warmte van een zomerse namiddag als je door de tijdloze straten van Montmartre flaneert. Kijk even mee naar de prachtige look die je met deze producten kunt creëren!

Ik toonde jullie al eerder de Bourjois Summer Essentials Kit met de kleinere versie van de Volume Glamour Max mascara. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder de basic zwarte kleur die ik hier heb ontvangen.

Ik heb hem niet getest (mijn stugge wimpers verbieden mascara’s gewoon), maar gastblogger Inge zal er binnenkort een look mee maken.

Hier ben ik echt dol op: een gekleurde gelliner! De Record Liner Waterproof is een eyeliner die tot 48 uur houdt, verkrijgbaar in allerlei intense kleuren. De kleur hier is 14 Kaki Bohème, een mosgroene kleur.

De verpakking is duidelijk geïnspireerd op de liners van Rimmel (zie hier). Wel handig: het borsteltje zit verstopt in de dop van het potje, dus erg handig als je onderweg je liner wilt bijwerken.

De pigmentatie van de liner heeft me echt verrast! Swatches zie je hieronder, maar geloof me, de kleurafgave zit snor. Het product zelf is ook lekker zacht, trekt niet aan de huid en droogt snel op.

Het product blijft verder erg goed zitten en is zeker waterproof (niet meteen smudgeproof). 48 uur houdbaarheid weet ik niet, want ik was niet van plan om 2 dagen oogmakeup te dragen!

Het product waar ik het meeste benieuwd naar was: de Color Boost lipsticks. Het zijn budgetvriendelijke Chubby Sticks, om het zo te zeggen. Het concept is dus ook hetzelfde: een lipstick in potloodvorm die je niet moet slijpen.

De varianten van Bourjois zorgen voor gladde lippen met een laagje kleur en een glossy finish. Ze garanderen ook een hydratatie gedurende 10 uur. Ik ben benieuwd!

De potloden zijn in ieder geval heel gemakkelijk om aan te brengen, en er komt naar mijn mening ook genoeg kleur vanaf (zie swatches onderaan). Peach On The Beach (de kleur die je hier ziet, trouwens) is redelijk een nude kleur met redelijk wat roze ondertonen.

Deze Color Boost lipsticks zijn zeker erg hydraterend! Ze voelen echt aan als lippenbalsems maar dan met een goede kleurafgave. Wel verdwijnt de kleur redelijk snel, maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Ik hou er namelijk van om mijn lippen bij te werken met zo’n dik potlood!

Over de vergelijking met de Chubby Sticks: ik vind de pigmentatie van Clinique toch stukken beter, en ze blijven ook beter zitten. Dat komt mede door het feit dat de CS een beetje droger zijn en meer op een lipstick lijken. De CB zijn glossier en hebben meer de textuur van een lippenbalsem of gloss. Op basis daarvan vind ik niet dat je ze echt kunt vergelijken, maar dat je meer moet zien wat jij verkiest: een echte lipstick of meer een gloss.

Zoals jullie kunnen zien is de pigmentatie van de eyeliner dik oké. Dit was met één veegje, maar je kan de kleur gemakkelijk opbouwen.

Bourjois heeft voor de promotiefoto al deze producten gebruikt om een mooie look mee te creëren. Ik vind het echt mooi: nude lippen met een knallende oogkleur!

Ik ben dik tevreden over deze kleine collectie van Bourjois, ook al hebben ze met deze collectie enkele andere merken gekopieerd. Maar de ‘kopies’ zijn zeker de moeite waard! De eyeliner heeft bijvoorbeeld een ge-wel-dige pigmentatie en is nog eens waterproof, en de Color Boost lipsticks zijn waardige tegenstanders voor de Chubby Sticks.

Als ik één product uit deze collectie echt moest aanraden, dan zijn het de Color Boost lipsticks wel. De kleuren zijn mooi, de productjes zijn voedend en helemaal niet duur. Ga er zeker eens een kijkje naar nemen!

– Volume Glamour Max mascara; verkrijgbaar in 2 kleuren – €7,99
– Color Boost lipsticks; verkrijgbaar in 4 kleuren – €9,99
– Record Liner Waterproof; verkrijgbaar in 3 kleuren – €10,49

Nu verkrijgbaar in de winkels.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Jolien says: Reply

  Color boost is m'n favoriet!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, echt fijn hé!

 2. Marijke says: Reply

  Peach On The Beach heeft zo'n mooie kleur!

 3. Wat heeft die eyeliner een prachtige kleur!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja hé! Dat soort kleuren zie je niet zoveel.

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  de promofoto is inderdaad erg mooi! de liner vind ik ook super

 5. redhotjillypeppers says: Reply

  De liner ziet er veelbelovend uit. Ben best wel benieuwd naar de mascara.

 6. beautiesatwork says: Reply

  ben zeer benieuwd naar de color boost lipsticks 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die zijn echt fijn!

Leave a Reply