Bourjois A/W 2015

Bourjois was één van de eerste make-up merken die ik heb leren kennen. Het was betaalbaar, de kwaliteit was goed, de verpakkingen waren leuk… Wat wilt een beginnende make-up addict nog meer?
Ondertussen zijn we wel enkele jaren verder maar Bourjois blijft toch een speciale plek in mijn hart hebben. Ik toon vandaag dan ook met veel plezier enkele nieuwtjes van Bourjois!

Bourjois new launches autumn winter 2015

Bourjois Air Mat Foundation – €12,99

De foundations van Bourjois heb ik ja,renlang gebruikt dus ik was erg benieuwd naar deze Air Mat Foundation. Deze foundation is verkrijgbaar in 8 kleuren en belooft een zachte, natuurlijke, matte finish door de niet-vette oliën in het product die zich aan de huid hechten.

Bourjois Air Mat Foundation Vanilla

De foundation komt in een kleine knijptube. Ik heb de kleur 02 Vanille, de op één na lichtste kleur. Ik wist niet of dit een goede match voor mij zou zijn want ik probeer altijd de lichtst mogelijke kleur te kiezen, maar hij past verrassend goed bij me.

Bourjois Air Mat Foundation Vanilla

De foundation is zeer luchtig en gemakkelijk aan te brengen. Het resultaat is inderdaad egaal en matte, en het product blijft ook goed lang zitten. Ik ga pas na een uur of 6 glimmen.
Ik heb helaas ook enkele nadelen gevonden. De foundation blijft niet mooi op mijn wangen zitten want deze zijn niet zo vet als mijn T-zone. Daar begint het product zich na een tijdje toch op te hopen. Bovendien heeft de foundation nogal een sterke bloemige geur die toch wel een tijdje blijft hangen. Als je daar gevoelig voor bent, zou ik deze skippen.

Conclusie? Een heel erg fijn product als je een vette huid hebt! Als je een gemengde huid hebt, moet je de drogere plekken beter hydrateren. En wie een droge huid heeft, kan hier beter van wegblijven.

Bourjois Air Mat Foundation Vanilla

Bourjois Ombre à Paupières – €13,95

De iconische Bourjois Ombre à Paupières oogschaduws hebben nu een nieuw design gekregen. De verpakking is smaller en de applicator is verdwenen (gebruikte iemand deze eigenlijk wel?) maar de hoeveelheid oogschaduw is hetzelfde gebleven. Er worden 8 nieuwe kleurtjes op de markt gebracht, allemaal nudetinten en met 3 verschillende finishes (Pearly, Matte, Shimmery).

Bourjois Ombre à Paupières eyeshadow Emauvante

Ik heb de kleur Emauvante, een taupe-zilveren kleur. Erg speciaal!

Bourjois Ombre à Paupières eyeshadow Emauvante

Op de foto zie je de kleur niet zo goed, maar het effect is in real life wel erg merkbaar. Het doet je ogen oplichten maar het lijkt niet alsof je echt oogschaduw op hebt. Erg mooi en bijzonder! De formule is ook heel fijn om mee te werken. De oogschaduw verstuift niet en de pigmentatie is dik in orde.

Bourjois Ombre à Paupières eyeshadow Emauvante

Bourjois Rouge Edition Lipstick – €13,50

Bourjois heeft ook haar befaamde Rouge Edition Lipsticks in een nieuw jasje gestoken. De tip is minder gerond dan voorheen waardoor je eigenlijk je lippenstift ook als lipliner kunt gebruiken. Ik vind dit veel fijner werken want zo’n afgeronde tip past niet op alle lippen.

Bourjois Rouge Edition Lipstick Pink Catwalk

De kleur die ik hier heb, heet 41 Pink Catwalk. Het is een zachtroze kleur met een lichte blauwe ondertoon. Het dekt heel mooi, voelt romig aan en hydrateert de lippen ook. Hij blijft wel niet zo heel lang zitten waardoor je hem na een maaltijd opnieuw zal moeten aanbrengen.

Bourjois Rouge Edition Lipstick Pink Catwalk

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick – €14,50

Tot slot heb ik nog een prachtig kleurtje die ik aan jullie wil tonen: 06 Pink Pong. Dit is een Rouge Edition Velvet lipstick en is een vloeibare lipstick die je met een kleine applicator aanbrengt.

Rouge Edition Velvet lipstick Pink Pong

Wat een knallende kleur! De lipstick is niet matte maar heeft ook geen glanzende finish – eigenlijk erg naturel. De formule droogt niet uit maar is ook niet bepaald hydraterend. Deze blijft wel beter zitten dan de Rouge Edition lipstick.

Rouge Edition Velvet lipstick Pink Pong

Bourjois 1 Seconde Vernis – €10,95

Tot slot heb ik nog een nagellak – mijn favoriete soort, de 1 Seconde nagellakjes. Dit is 12 Rouge Obscur, een prachtige aubergine kleur en ideaal voor de herfst. Zoals altijd past het kwastje perfect op mijn nagel waardoor ik met één beweging mijn nagel kan lakken. Ik heb voor deze kleur 2 laagjes nodig om het perfect dekkend te maken.

Bourjois 1 Seconde Vernis Rouge Obscur

Deze producten laten me weer herinneren waarom ik zo gek ben van Bourjois: fijne, betaalbare producten van hoge kwaliteit. En de verpakkingen zijn zo leuk! Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduws. De nieuwe doosjes zijn veel aangenamer in gebruik en zien er zo mooi uit!

Bourjois new launches autumn winter 2015

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. De velvet lipstick en de gewone lipstick zijn mooi!

  2. Woooow, Pink Catwalk is MOOI!

Leave a Reply