Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner – Black Ink

Ik ga het huis bijna nooit uit zonder eyeliner. Mijn favoriet is gelliner omdat ik heel precies kan werken met mijn eigen, favoriete kwasten. Ik heb lang gezocht naar de perfecte gelliner aangezien ik redelijke vette oogleden heb waardoor ik al snel op een panda ga lijken, maar ik heb hem nu gevonden: de Long-Wear Gel Eyeliner van Bobbi Brown.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Ik schafte deze gelliner van Bobbi Brown aan nadat ik talloze lovende artikels las. Bovendien heeft dit schatje ook veel prijzen. Genoeg redenen om dit product zelf uit te proberen, niet?

Nu moet ik toegeven dat mijn eerste indruk niet goed was. Verre van, zelfs. De liner was te nat en voelde zowaar vettig aan waardoor ik het product maar niet fatsoenlijk aangebracht kreeg. Het smudgte enorm en bleef niet lang zitten. Zie foto hieronder, waar ik ook amper product op mijn kwastje kreeg.

Gelukkig bleek dit voor de een of andere reden enkel de toplaag te zijn. Ik moest zowaar door het oppervlak breken en hard duwen met mijn kwast. De gelliner eronder was een droom: het is gitzwart, brengt gemakkelijk aan, droogt snel en blijft de hele dag zitten zonder te smudgen. Het is voor mij duidelijk waarom deze eyeliner zoveel prijzen heeft gewonnen!

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

Sinds ik deze eyeliner heb, gebruik ik niets anders meer. Ik blijf het toch raar vinden, dat de bovenste laag zo glad en vettig was. Ik had het bijna opgegeven, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan waardoor ik dit fantastisch product heb leren kennen.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner – €24

P.S. Bobbi Brown is binnenkort ook verkrijgbaar in Antwerpen. Je vindt Bobbi Brown’s tweede filiaal (het andere bevindt zich in Brussel) op de Korte Gasthuisstraat 43.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. larakemps says: Reply

  Welke kwastjes gebruik je op gel eyeliner aan te brengen?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hey Lara! Ik gebruik schuine eyeliner kwastjes, zoals deze: http://bstylish.info/wp-content/uploads/2013/10/b

 2. Hmm gek van dat toplaagje ja… maar verder klinkt dit heel goed.

  1. Update: ik heb 'm nu ook en inderdaad, ik had datzelfde probleem in het begin, so weird!

   1. DianaAPBL says: Reply

    Vreemd, ik dacht dat ik misschien gewoon een minder goed exemplaar had!

Leave a Reply