Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick – Violet Plum

Als het op oogmake-up komt, hou ik alles het liefst zo simpel mogelijk. Mijn go-to product is de Long-Wear Cream Shadow Stick van Bobbi Brown – oogschaduw die je in één veegje de perfecte ooglook bezorgt. Klik verder en ontdek de prachtige kleur Violet Plum!

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - Violet Plum

Bobbi Brown belooft een gepigmenteerde oogschaduw in stick vorm met een budge-proof formule die maar liefst 8 uur op haar plaats blijft zitten. Bovendien zijn de oogschaduws ook waterproof en dus ideaal voor de zomer.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - Violet Plum

De kleur die ik hier heb, heet Violet Plum. Normaal zou ik nooit voor zo’n kleur gaan, maar na de kleur te hebben geswatcht, kon ik hem niet laten liggen.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - Violet Plum

Violet Plum is echt een speciale kleur! Het is niet compleet paars; het heeft ook een zilverachtige tint. Ik vind hem perfect voor overdag voor een vleugje kleur, of in combinatie met een donkere oogschaduw voor ‘s avonds.

De formule is fantastisch – het glijdt als boter over de huid. De pigmentatie is perfect en het blijft ook de hele dag zitten zonder te budgen. Je mag zwemmen, huilen en wrijven in je ogen – het maakt niet uit want deze oogschaduw zal niet vervagen tot je het verwijdert met remover.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick - Violet Plum

In totaal zijn er 19 kleuren beschikbaar en ik wil ze allemaal, vooral Vanilla en Sand Dune. Ah, I love you, Bobbi.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick – €31

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Sand Dune heb ik, die is mooi! Maar deze vind ik ook wel super.

Leave a Reply