Blogger musthave – Belkin WiFi Range Extender

Als een rasechte digital native ben ik overal en altijd online. Ik sleep thuis altijd mijn smartphone en tablet mee zodat ik overal even online kan gaan om mijn sociale media te checken. Probleem? Ik heb niet overal WiFi bereik, en zelfs mijn 3G werkt op bepaalde plaatsen niet mee. Inmiddels heb ik een oplossing gevonden in de vorm van de WiFi Range Extender van Belkin. Het goede nieuws? Dit compact toestelletje is compleet idiot-proof. Je moet het letterlijk insteken, je inloggen en je bent klaar om te Instagrammen, Tweeten, Facebooken etc.

Belkin WiFi Range Extender GSMPunt

I’m a true digital native which means my smartphone and tablet are basically glued to my hands. The problem is that I don’t have WiFi everywhere in my house. Luckily, I found an amazing little gadget – completely idiot-proof – that allows me to Facebook/Tweet/Instagram everywhere I go.

Mijn WiFi Range Extender is van het merk Belkin en komt van GSM Punt waar je onder andere ook telefoonhoesjes en toffe accessoires kan kopen. Het leuke aan deze webshop is dat ze ook alles voor minder vaak voorkomende merken en modellen hebben, en niet enkel voor o.a. de Samsung Galaxy S6 en iPhone 6.

Ik koos dit product omdat het er erg simpel in gebruik uit zag, en dat was het ook. De WiFi Range Extender werd namelijk geleverd in een klein doosje met daarin 2 dingen: het toestel zelf en een klein pamfletje. Geen dikke handleiding in 7 talen met ellenlange, ingewikkelde instructies – me likey.

The WiFi Range Extender comes in a small box with a little pamflet. That’s it – no thick manual with complicated instructions and fifty cables. Like I said: completely idiot-proof.

Belkin WiFi Range Extender GSMPunt

Het toestel installeren is zelfs nóg gemakkelijker. Je steekt het in een stopcontact op de plaats waar je wifi bereik minimaal is, je maakt verbinding met het netwerk van Belkin en je bent klaar. Het enige werk dat je moet verrichten, is het ingeven van een loginnaam en paswoord die op het pamfletje staan. Ik verwachtte dat ik nog met de router en modem moest gaan prutsen maar dat was gelukkig dus niet het geval. Insteken, inloggen en je hebt overal wifi. Ook een voordeel: je mag het toestel gewoon uittrekken als je het gebruikt en je moet daarvoor niets afsluiten of afzetten. LOVE.

Just plug this device somewhere where you have a weak wifi signal, log in with the password you’re given and you’re ready to go. It’s really that simple! And if you’re not using the device, you can just unplug it without having to shut it off.

Belkin WiFi Range Extender GSMPunt

Ook nood aan een groter wifi bereik? Ik heb mijn geliefde WiFi Range Extender (€34,95) hier vandaan.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Handeeeug!

Leave a Reply