Black x gold nails: L’Oréal Paris

Laatst zat ik thuis met mijn vingers te draaien, hopend op wat inspiratie voor de blog. And then it hit me: nagellak.

Nagellak verschijnt niet vaak genoeg op mijn blog. Ik vind dat ik niet zo’n prachtige swatches kan maken als sommige andere bloggers. Maar ik heb ondertussen al een gigantische doos met nagellak thuis verzameld die ik amper gebruik. 95% is slechts één keer geswatcht voor de blog en wordt dan in de doos gegooid. Beetje jammer om daar dan niks mee te doen, niet?

Maar goed! Ik heb dus gespeeld met zwarte nagellak met een gouden topcoat – best leuk voor de herfst en winter.

Ik ging aan de slag met twee prachtige nagellakken van L’Oréal Paris. Kom dat zien!

De nagellakken van L’Oréal Paris vind ik super van kwaliteit, goedkoop en ze hebben een fijn kwastje. Ze hebben bovendien geregeld unieke kleurtjes die je gewoon moét hebben.

Bovenaan de foto vinden jullie een zwart lakje met grove, gouden glitters. Nu, ik ben de nagellak tijdelijk kwijt (ik kan het echt nergens vinden) dus ik weet het nummer niet. Maar in de winkel kan je er niet langs kijken.Onderaan zie je de topcoat ‘Carat’.

Dit is het resultaat dat ik heb verkregen! Links gebruikte ik een zwart lakje (‘Nero’ van GOSH) met de ‘Carat’ topcoat. Rechts is enkel het lakje met daarin de grove glitters. Daar heb ik toch 3 laagjes van moeten opdoen vooraleer het goed dekkend was.

Zwarte nagels met gouden glitters – ik ben fan! Het is speciaal, maar niet té opvallend.

Enig nadeel: glitters zijn vreselijk om te verwijderen! Vooral de nagellak rechts op de foto was een hel om van mijn nagels te krijgen. Ik raad je dan zeker aan om zo’n peel-off basecoat te gebruiken om het proces te vergemakkelijken.

Zijn jullie fan van zwart met goud op de nagels?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. De 'Carat' topcoat is prachtig! Alleen het verwijderen… tja, dat zullen we er moeten bij nemen hé 😀

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  ok, dikke liefde voor deze combinatie! loving. it.

 3. beautiesatwork says: Reply

  heel mooi 🙂 maar glitternagellak verwijderen…xD

 4. BellaChique says: Reply

  Niets mis met je skills Diana :). Ik zou het niet na kunnen doen. Ik ben echt hele grote fan van zwart en goud, een combinatie die echt elke keer werkt! En ja die glitters verwijderen, aaargh! :p

 5. Redhotjillypeppers says: Reply

  De rechter glitters vind ik erg geslaagd !

 6. mostlysunnybunny says: Reply

  Oh hey, these are nice! I'm definitely into this combo!

 7. Wat ziet het er leuk uit! Ga ik zeker ook eens proberen.

 8. Swatches mankeren toch niks aan? Zijn super! Dus ik zou zeggen haal die doos maar tevoorschijn en laat ons je creaties zien! 😀 Mooie lakjes, die topcoats waren hier waar ik woon niet verkrijgbaar helaas. Very pretty!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Waw, dat betekent heel veer voor me dat jij dat zegt! Ik bewonder jouw swatches altijd. Dus heel erg bedankt voor het compliment!

 9. Zo leuk! Ik ben zeeeeeker fan!

Leave a Reply