Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30

Mijn liefdesverhaal met Bioderma begon jaren geleden, toen ik op zoek was naar een goede make-up remover die mijn huid zacht genoeg voor mijn huid was maar tegelijkertijd ook àlles eraf kon halen. Overal praatte men over het befaamde Sensibio micellair water van Bioderma, dus haalde ik deze in huis. Ik was direct verkocht: het was een geweldige make-up remover zonder een geur, het werkte hydraterend en mijn huid zag niet rood na gebruik.

Sindsdien ben ik fan van Bioderma en heb ik al enkele producten uit het gamma geprobeerd, onlangs nog de Sébium lijn. Vandaag stel ik de nieuwste innovatie van Bioderma voor: de Hydrabio Eau de Soin SPF 30, een verkoelende en hydraterende spray met SPF30.

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30

Ik reken meestal op de SPF in mijn dagcremes als zonnebescherming, maar eigenlijk weet ik dat dat niet genoeg is. Ik heb geen zin om een extra laag SPF onder mijn make-up te smeren, dus ga ik nu gewoon voor een SPF erbovenop. Het kan ook gewoon dankzij Bioderma’s nieuwste uitvinding, een verzorgende mist met SPF30 dat nog eens hydraterend werkt en je make-up fixeert.

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30

De afgelopen weken hadden we hier en daar een dag met flink wat zon – de perfecte momenten om mijn spray boven te halen. Ik deed mijn make-up zoals gewoonlijk en sprayde wat van deze mist op. Geen gekke geuren, geen vettig of plakkerig gevoel. Gewoon de textuur van water!

Mijn make-up hoopt doorheen de dag wat op rond mijn wangen, maar deze spray verhelpt dat direct. Mijn huid voelt gehydrateerd aan en dat zie je ook. Ik ga deze ook meenemen op warme zomerdagen om even te verfrissen doorheen de dag.

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30

Natuurlijk mogen we de belangrijkste eigenschap van deze spray niet vergeten: de SPF30. Deze spray is namelijk zo licht en zacht dat je niet merkt dat je zonnebescherming op hebt (wat vaak wel het geval is – je voélt het gewoon als je een zonnecreme op je gezicht draagt; het is gewoon geen goede combinatie).

Ben je dus op zoek naar een verfrissende spray voor in de zomer? Haal deze dan in huis, want naast hydratatie zal het je huid ook beschermen tegen de zon!

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30 – €11,97 (verkooppunten te vinden via de site)

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Oh, eindelijk in België! Zo'n fan van dat product.

  2. Ik heb 'm vorige zomer en masse ingeslagen in Frankrijk! Toppertje.

Leave a Reply