Bioderma Discovery Box #3

Een nieuwe maand, een nieuwe Bioderma Discovery Box. Deze keer ontving ik twee superproducten: de Sébium AI Correcteur en de Nodé P – Purifiant shampoo. Lees snel verder voor een review!

Bioderma Sébium AI Correcteur Nodé P - Purifiantt shampoo

Bioderma Sébium AI Correcteur – €14,70/30 ml

Deze Sébium AI Correcteur (de AI staat trouwens voor Anti-Imperfections) is een creme die je huid egaliseert en de roodheid camoufleert. Het is uiterst geschikt voor de vettere huid met acne. En het allerleukste aan deze creme is dat het ook een groene concealer bevat onderaan de dop. Je brengt deze aan vòòr de creme voor een volledig egale teint. Groene concealer is namelijk ideaal want het camoufleert de roodheid van puistjes.

Het Fluidactiv® ingrediënt in deze creme helpt om de bacteriën verantwoordelijk voor de ontstekingen te neutraliseren. Daarnaast kalmeert het de roodheid en bestrijdt het puistjes. Bovendien zorgt dit ingrediënt er voor dat zwarte puntjes verdwijnen en het voorkomt ook de nieuwe aanmaak ervan.

Deze Sébium AI Correcteur is een fantastisch product dat perfect is voor mijn ietwat vettere huid met roodheid. Ik raad hem zeker aan!

Bioderma Sébium AI Correcteur Nodé P - Purifiantt shampoo

Bioderma Nodé P Purifiant Shampoo – €10,50

Deze Nodé P Purifiant shampoo van Bioderma bestrijdt schilfertjes en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat je haren minder snel vet wordt. Het balanceert de hoofdhuid door verschillende effectieve ingrediënten zoals climbazole, piroctone olamine en salicylzuur. Klinkt allemaal ingewikkeld maar het komt er op neer dat deze shampoo je hoofdhuid balanceert en je haren reinigen zonder agressieve middelen.

Ik heb zelf geen last van schilfers maar het kon geen kwaad om het eens te proberen. En ja hoor, mijn haar wordt minder snel vet waardoor ik ze nu om de twee dagen was in plaats van om de dag. Bovendien jeukt mijn hoofdhuid minder, iets waar ik af en toe last van had. Top!

Bioderma Sébium AI Correcteur Nodé P - Purifiantt shampoo

Kijken jullie al uit naar de volgende Bioderma reviews?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Die shampoo klinkt echt wel goed. Ik had geen flauw idee dat ze ook haarverzorging hadden :-O

  2. Saraya says: Reply

    Klinkt als fijne producten 🙂

    Vooral benieuwd naar de shampoo! X

  3. delphinedebrouwer says: Reply

    Het enige wat ik heb van bioderma is de ontschminker en ben er enorm tevreden over! Superleuke review!

Leave a Reply