Bioderma Discovery Box #1

Ik moet toegeven dat ik vaak laks ben als het aankomt op zonnebescherming. Ik heb gewoon géén zin om met een tube vettige creme aan de slag te gaan, en een SPF 10 in mijn dagcreme is voor mij goed genoeg. Ik weet het, geen goede gewoonte. Dus toen ik de eerste Discovery Box van Bioderma binnenkreeg, besloot ik om zonnebescherming eens serieus te nemen. Lees verder voor mijn review over deze Bioderma Photoderm producten.

http://bioderma photoderm bronz fluid high protection SPF30 SOS aftersun intense soothing mist

De twee producten die jullie hier zien, zijn de Photoderm Bronz SPF 30 Fluid High Protection (voor het gezicht) en de Photoderm SOS Aftersun Intense Soothing Mist (lichaam en gezicht).

De Fluid High Protection bevat een mooie SPF 30 die je huid beschermt tegen UVA – en UVB-stralen en zorgt het ook voor een mooi, gezond kleurtje. De fluïde heeft een hele lichte textuur die, verrassend genoeg, niet vettig aanvoelt en geen witte sporen nalaat. Het voelt echt gewoon aan als een gewone dagcreme en je zou dus echt niet zeggen dat dit een zonnebrand is. Two thumbs up!

De Intense Soothing Mist van Bioderma kalmeert de huid direct na het zonnen en behandelt de oververhitte, trekkerige huid. Het is een aftersun in een sprayvorm en dus erg gemakkelijk aan te brengen. Ook hier trekt het product snel de huid in en voelt het verkoelend en hydraterend aan. Enig minpuntje? De spray heeft het een sterk geurtje waar ik niet direct fan van ben.

Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 Fluid High Protection – €14,70 / 40 ml
Bioderma Photoderm SOS Aftersun Intense Soothing Mist – €9,75

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Die Photoderm klinkt zeker interessant. Ik ben sowieso wel een Bioderma fan over 't algemeen.

  2. Saraya says: Reply

    klinkt goed! Ik gebruik nu ook een gezichtszonnecréme in de plaats van een gewone dagcréme 🙂
    X

Leave a Reply