Berry lips x Rimmel Cutting Edge

Sinds kort heb ik een nieuwe obsessie: donkere wijnrode lippen. Ik vind dat gewoon zó mooi staan bij donker haar – lekker vampy en het is iets anders dan de klassieke rode lip. Ik vond de perfecte drugstore lipstick die me deze look helpt bereiken, en deze toon ik jullie graag ik dit artikel.

Allereerst waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald. Zoals jullie kunnen zien, is Katy Perry een grote inspiratie geweest. Zij staat altijd zo mooi met deze kleur! De look linksboven vind ik het mooiste, maar volgens mij is het iets té heftig voor overdag. Verder zien jullie nog Michelle Trachtenberg, Megan Fox en Daisy Lowe.

Dit is dus de lipstick waar ik het over heb: 120 Cutting Edge van Rimmel. Het is een prachtige, donkerrode kleur dat sterk naar het paarse neigt.

In de huls ziet het er best donker en intimiderend uit, maar je zal al snel bij de swatches zien dat de kleur goed meevalt.

Cutting Edge is de perfecte kleur voor een berry lip! Voor mij mocht de kleur zelfs nog een tikkeltje donkerder zijn.

Wel vervelend: je moet al héél precies en nauwkeurig werken bij zulke kleuren. Ik heb hier de lipstick recht uit de huls aangebracht en je ziet duidelijk dat het nogal slordig uitziet. Nu, van een normale afstand is dat niet te merken maar in close-up stoort het me toch wel. Daarom: als je met een felle/donkere kleur werkt: altijd een kwastje gebruiken. En voor een nog sterker effect kan je je mond nog eens omringen met concealer.

Nu denk ik niet dat ik meteen het huis uit zal gaan met deze lipstick op, maar ik ben in ieder geval een grote fan van dit soort kleuren. Ik vind het gewoon zo mooi passen bij (mijn) donkere haren.

Zijn jullie fan van paarsrode berry lippen?

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  oh waaauw wat een prachtkleur

 2. superhettie says: Reply

  Mooi kleurtje, wauw!

 3. Ooooh dit vind ik echt prachtig!

 4. Jana says: Reply

  ohhh heeft iets weg van de MAC rebel 😀 ! ziet er mooi uit !

 5. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, I love this one on you! I think purply shades look better on fairer girls, but maybe that's just me!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks! I think so too. I\’m quite fair + dark hair, so I think it looks good on me, but not too \’goth-y\’ lol.

 6. Heel mooi, maar dit is zo een kleur waar je moet mee staan. En ik denk niet dat ik dat doe.

 7. Esmeralda L says: Reply

  Ik vind donkerrood ook zo mooi.
  Ik vind de Urban Decay Apocalypse Super Saturated High Gloss Lip Color super mooi, al meng ik hem vaak wel met een lichter rood om hem ook overdag draagbaar te maken.

 8. beautiesatwork says: Reply

  voor mij zou het te donker zijn maar jou staat het goed 🙂

 9. evelienphilippaerts says: Reply

  Ik had graag een full face-foto gezien. Jammer! Wel leuke kleur.

Leave a Reply