BE Creative Make Up ‘Amazed’

Vandaag eens een nieuw favorietje: de BE Creative Make Up oogschaduw in ‘Amazed‘. Dit is een fantastische kleur die ik jullie allemaal kan aanraden! Kijk snel verder voor een review.

Ondertussen kennen jullie BE Creative ongetwijfeld wel. Dit merk is enkel te koop bij de Ici Paris XL en bestaat uit een breed gamma aan betaalbare, kwalitatieve make up.

Het oogschaduwgamma bestaat uit 41 kleuren. Ik heb hier nummer 23, Amazed, een bruingouden kleur.

De oogschaduw zit in een klein stevig doosje dat makkelijk open en dicht gaat. Hij voelt stevig aan ziet er ook leuk uit. Door de vorm kun je ook meerdere oogschaduws makkelijk opstapelen.

Wat een pigmentatie heeft deze oogschaduw! Ik was echt onder de indruk. Deze swatch werd gemaakt met slechts één veegje.

De finish is glanzend en een beetje metallic. Ik vind het ideaal als basisoogschaduw, voor een vleugje kleur. Met een zwarte cateye is het de perfecte, naturelle look voor overdag.

Deze oogschaduw deed me nogal denken aan Pavillon van Dior, dus ik maakte een snelle vergelijking. Links is Dior, rechts is BE. De kleuren lijken wel op elkaar (peachy oranje, brons met een glansje), zo op het eerste zicht.

De swatches tonen wel iets anders. Links is BE Creative, rechts Dior. Zoals jullie kunnen zien, is BE Creative een stuk donkerder en heeft een meer goudbruine ondertoon. Dior is lichter en heeft meer een geelgouden glans.

Hele andere kleuren dus, maar allebei supermooi!

Deze oogschaduws van BE Creative wekken mijn nieuwsgierigheid toch sterk op. Ik ben benieuwd naar de rest van het gamma!

BE Creative oogschaduw – €9,95

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

  1. Jana says: Reply

    Heel mooie kleur! Ik heb nog niets geprobeerd van BE Creative maar ik word steeds nieuwsgieriger!

  2. Wauw, ik vind die van BE ook wel echt mooier! Moet mij dringend eens gaan verdiepen in het merk!

  3. Damn, ik vind die van BE zelfs mooier dan die van Dior! Echt een mooie kleur, en zo een kleur die echt iedereen wel staat.

  4. Angelique says: Reply

    wauw wat een prachtige oogschaduw, ik hou van dit soort kleuren

  5. Ik heb nog geen blush van BE, maar deze heeft wel een prachtige glans zeg!

Leave a Reply