BE Creative Ideal Colour Correcting Concealer 001

Afgelopen week liep ik de Ici Paris binnen en bekeek ik vol verlangen het BE Creative schap. Zoveel mooie én betaalbare make-upjes! Ik heb er bovendien al veel goeds over gelezen op andere blogs. Ik besloot om een groene concealer mee te nemen. Lezen jullie mee?

Deze groene concealer (001) van BE Creative is perfect om roodheid mee te verdoezelen. Dit komt omdat groen en rood elkaar neutraliseren. Ideaal als je dus, net zoals mij last hebt van rosacea.

De verpakking vind ik, hoewel het erg simpel is, zeer netjes en verzorgd uitzien. Het design is simpel – geen tralala of versieringen. De verpakking klikt ook gemakkelijk open en voelt stevig aan.

De concealer zelf heeft een lichtgroene tint. Voor sommigen kan dit een beetje eng zijn (hallo Shrek), maar het is dus de bedoeling dat je er nog foundation over aanbrengt.

Wat mij opvalt, is dat de concealer niet gemakkelijk uitsmeert. Het product in het potje voelt erg hard aan. Je moet echt je vingers gebruiken om het aan te brengen want enkel de warmte van je huid zorgt er voor dat het product ‘los komt’.

Het is dus ook moeilijk om de concealer uit te smeren op de huid. Maar ik heb gemerkt dat dat geen minpunt hoeft te zijn. Als je het product al kloppend of deppend op de huid aanbrengt, krijg je een erg goede dekking.

In het verleden heb ik erg romige (groene) concealers gebruikt maar deze bleven niet goed zitten en gleden dan van de huid af. Je smeerde het er als het ware van de huid af terwijl je je foundation aanbracht. Met deze concealer is dat dus niet! Juist door die ‘droge’ textuur hecht het product zich goed vast aan de huid, geeft het een goede dekking én blijft het lang zitten.

Ondertussen gebruik ik deze concealer nu al elke dag tijdens mijn make up routine. Ik breng het na mijn primer al deppend aan met mijn vinger. Daarna doe ik er een laagje foundation over et voilà, de roodheid is weg!

Ik ben dus zeer tevreden met dit productje. Het is wel niet voor iedereen weggelegd. Als je een droge huid hebt, zou ik deze zeker niet aanraden. Dan kan je misschien beter voor de romige concealer van Catrice gaan.

BE Creative Ideal neutraliserende concealer – €10,95

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. DesireForPolish says: Reply

    Ik heb een droge huid, dus helaas niks voor mij

  2. beautiesatwork says: Reply

    groen werkt gewoon niet bij mij 🙂

  3. Hm en ik die dacht dat de tijd van groene concealers voorbij was…

  4. Mme_Sophistique says: Reply

    hmm niet echt wat voor mij en mijn droge huidje vrees ik..

Leave a Reply