Balmain Paris Hair Silk Perfume

De laatste tijd zie en hoor je de naam Balmain heel vaak. Dit komt voornamelijk door H&M en diens samenwerking met het Franse merk. Maar wat velen niet wisten (inclusief yours truly), is dat Balmain ook een gamma luxe haarverzorging heeft. Van shampoos tot serums en zelfs styling tools – je vindt het allemaal bij Balmain Hair. Ik maakte onlangs kennis met het Silk Perfume, hét geheim van de glanzende lokken van de prachtige Balmain modellen.

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Ik moest eventjes bekomen toen er een grote Balmain doos op mijn bureau belandde. Zo mooi en elegant!

Nu, het Silk Perfume is een waar multifunctioneel product. Het is een conditioner, een haarparfum en een serum in één handig product. Daarnaast ontwart het je haar, geeft het glans en zorgt de arganolie dat je haar intens wordt verzorgd. Klinkt fantastisch, toch?

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Het Silk Perfume komt in een plastiek flesje – heel simpel en sober. Ik vind het er eigenlijk best goedkoop uitzien en had wel meer verwacht van Balmain. Maar de prachtige doos en de verstuiver die erbij worden geleverd, maken het helemaal goed.

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Balmain gebruikt dit product vaak als finishing touch voor modellen die op de catwalk of voor de camera verschijnen. Je kan het ook op vochtig haar aanbrengen als leave-in conditioner. Ik gebruik het parfum het liefst ‘s morgens voor een extra glans en verzorging, en natuurlijk voor de heerlijke geur! Het product ruikt immers heerlijk; lekker fris en licht.

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Zelf gebruik ik de gewone verstuiver en niet het speciaal pompje dat erbij hoort (al geeft deze laatste een enorm luxueus gevoel). En ik ben gek op dit product! Het geeft mijn haar een glans maar maakt het niet vettig. Vaak heb ik dat met haarproducten waardoor ik verkies om niets in mijn haar te doen. Oliën zijn gewoon te zwaar maar deze lichte nevel is ideaal. Dit product is een uitzondering want ik gebruik het bijna iedere ochtend!

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Dit product ziet er uit als een simpel watertje in een plastieken fles – maar laat je niet misleiden. Dit is wel degelijk een luxeproduct (al is het maar omdat het van Balmain komt). Mijn haar en ik zijn er gek op! Bovendien vind ik het ook absurd duur: je betaalt ongeveer €25 voor 200 ml. Veel luxemerken zijn een pak duurder, moet ik toegeven.

Balmain Paris Hair Silk Perfume

Balmain Silk Perfume – €24,95
Verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Luxe! Klinkt goed 🙂

Leave a Reply