Babor Skinovage PX Winter Protect Cream

De winter is ein-de-lijk écht in zicht (kom maar op met die sneeuw!) dus ik haal mijn rijke crèmes weer boven. Mijn favoriet van deze winter is de Skinovage PX Winter Protect Cream van Babor. Heerlijk om na een warme douche dit goedje op te smeren want je huid wordt er oh zo zacht van.

Babor Skinovage PX Winter Protect Cream

Babor Skinovage PX Winter Protect Cream – €50 / 50 ml

Voor de koudste tijd van het jaar heeft Babor een specifieke crème op de markt gebracht met chicoreiwortelextract. Dit magisch ingrediënt versterkt de afschermende functie van de huid en compenseert het gebrek aan licht doordat het een effect heeft dat vergelijkbaar is met vitamine D. Het vermindert ook rode vlekken, hydrateert en voorkomt het een vroegtijdige veroudering van de huid. Kortom: alles wat ik zoek in een crème.

Babor Skinovage PX Winter Protect Cream

Normaal heb ik in de winter last van droge wangen, maar dankzij deze crème heb ik een ongelofelijk gladde en soepele huid. Het helpt ook wel degelijk tegen rode vlekken – niet alleen rosacea maar ook roodheid door de gure wind en kou.

De crème is een beetje stug dus je gebruikt het beste een spateltje om een kleine hoeveelheid op te scheppen. Het ruikt heerlijk en smeert gelukkig wel goed uit op de huid. Het smelt als het ware in de huid en ik vind het fantastisch om mezelf een kleine gezichtsmassage te geven terwijl ik dit aanbreng. Dit is echt een klein verwenmomentje voor me iedere avond!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Klinkt als muziek in de oren hoe je 't beschrijft 😉

Leave a Reply