Babor Mystic Shadows Delicious Eye Shadow Collection palette

Deze herfst/winter legt Babor de accent op de ogen. Met het Delicious Eye Shadow Collection oogschaduw palette creëer je een prachtige, warme look. Ik mocht het palette testen en toon het jullie vandaag  in detail.

Het doosje van de oogschaduw voelt stevig aan en ziet er nog eens luxueus uit door de gouden kleur. Wel jammer want vingerafdrukken vallen extra hard op.

Aan de binnenkant van het doosje vind je een grote spiegel – erg handig voor onderweg, ook om de rest van je make up mee bij te werken.

Het palette bevat vier zijdeachtig glanzende kleuren. Je hebt een lichtbeige tint als highlighter, een lichtroze kleur en twee donkere kleuren: bordeaux en blauwgrijs.

De roze tint is mooi dekkend maar valt niet fel op. Het is wel erg mooi als kleur over je hele ooglid voor een naturelle look.

De witbeige tint bestaat eigenlijk gewoon uit witgouden glitters. Erg mooi als accent op een andere kleur, maar je kan het niet als ‘echte’ oogschaduw gebruiken.

De bordeaux en blauwgrijze kleur zijn wel enorm goed gepigmenteerd! Ze hebben een zijdezachte finish en dekken al perfect in één laagje. Ik ben echt onder de indruk!

Ik heb zelden zo’n zachte textuur als de oogschaduws van Babor meegemaakt. Je ziet ook op de foto dat er niks van korreligheid te bespeuren is. De oogschaduw verstuift ook niet, dus je gaat geen last van fallout hebben. Enkel de glitterkleur kan een beetje gevaarlijk zijn, want die voelt wel een beetje korrelig aan.

Een vriendin van me (Karen) heeft een snelle look met het palette gemaakt. Ze gebruikte de lichtroze kleur als basis, daarover de bordeaux kleur, in de hoek de blauwgrijze kleur en in de ooghoek de beige tint.

Wat mij betreft, is dit palette van Babor best wel een hebbeding. De oogschaduws zijn superzacht en hebben geweldig veel pigment. Ik moet toegeven dat dit sommige high end merken qua textuur overtreft, dus de prijs die je voor dit palette betaalt (€29) is het zeker waard.

Delicious Eye Shadow Collection – €29,00

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Ik heb er ook ééntje getest. Vind dit héél leuke palettes. Lang leve Babor!

 2. Krizia says: Reply

  Ik hou van die bordeaux kleur, maar ik heb geen idee hoe ik ze zou gebruiken om me te shminken. #ikbeneenamateur

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 3. Ziet er mooi uit, en de pigmentatie is ook prima, oef! Baboroogschaduw heeft mij in het verleden teleurgesteld met zijn kleurintensiteit.

 4. peggy timmermans says: Reply

  't Is een prachtig palette! Ik vind de kleuren mooi bij elkaar passen.

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  oeh pretty! helemaal mijn kleurtjes

 6. Mira says: Reply

  Wow, deze wil ik zo graag hebben!

 7. Eva says: Reply

  Mooi!
  Ziet er heel luxueus uit! 🙂

 8. beautiesatwork says: Reply

  de bordeaux kleur is mijn favoriet 🙂

 9. Manon says: Reply

  Love it!

 10. twinkelbella says: Reply

  De kleurtjes vind ik mooi!

 11. Jana says: Reply

  Mooi mooi ! 😀

 12. mostlysunnybunny says: Reply

  I like the two darker shades! They do look very appropriate for fall! Glad to hear they're soft and pigmented as well 🙂 It's also an honest price for a good quad!

Leave a Reply