Avène Bloggersclub – I’m an ambassador!

Vandaag mag ik heel leuk nieuws delen met jullie: ik ben één van de ‘beauty consultants‘ van Avène! Ik wist het al een tijdje, maar ik kan het jullie vandaag officieel vertellen.

Enkele maanden geleden sprak ik af met de dames van Avène en mijn fantastische mede-consultants Katia, Phil, Leen en Peggy in Antwerpen waar we dit samen vierden.

20150527_192625Dinner with a view!

20150527_184807

We kregen een uitgebreide uitleg over de nieuwste Avène producten – niet gewoon een verkoopspraatje, maar de echte wetenschap achter de producten en waarom ze zo goed werken. Het was echt razend interessant en ik ging weg met het gevoel dat ik dit merk écht wilde promoten omdat ik er zelf zo in geloof.

20150527_193547
De avond werd afgesloten met een drankje en een heerlijke maaltijd. Best salad ever!

20150527_210226
Vanaf nu kunnen jullie exclusieve artikels en interessante content terugvinden op de blog van Avène. Mijn mede-bloggers en ik zullen daar onze ongezouten mening over verschillende Avène producten geven, alsook tips en tricks om een flawless huidje te verkrijgen. Zet de blog dus zeker tussen jouw favorieten, you won’t regret it!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Marijke says: Reply

    Oh zo leuk!! Ik ben al jaren een Avène fan, dus ga de blog meteen volgen! 🙂

  2. xLauratjj says: Reply

    Nu ben ik SUPER benieuwd! Hier nog zo'n grote Avene-gebruiker/fan!!!

Leave a Reply