Apotheek Online – Mijn La Roche-Posay favorieten

Er zijn zo van die producten die je blijft gebruiken omdat ze zo goed zijn. Zo ook de Effaclar producten van La Roche-Posay die oneffenheden en verstopte poriën. Ik bestelde onlangs bij Apotheek Online mijn absolute favoriet – de Effaclar Duo(+), alsook de Effaclar Zuiverende Gel.

De Effaclar Duo(+) is een gel-crème die perfect is voor een huid met ernstige onzuiverheden. Het vermindert de roodheid, zuivert de poriën en gaat littekens tegen. Het hydrateert bovendien en mattifieert. Ik gebruik het al jaren iedere avond na het douchen. Het is zo doeltreffend, en mijn huid kan niet meer zonder.

Ik wou ook iets nieuws uit het gamma proberen en ging toen voor de Effaclar Zuiverende Gel. Dit is een reinigende gel, ideaal voor de vette en gevoelige huid. Het reinigt grondig maar wel in alle zachtheid dankzij de bestanddelen die de huid ontzien. Al het overtollige sebum en vuilresten verdwijnen als sneeuw voor de zon, en de huid wordt gevoed dankzij het irriterend en kalmerend thermaal bronwater van La Roche-Posay. Mijn zusje is een gigantische fan van deze gel en heeft hem al ingepikt!

De volgende keer als iemand me vraagt wat het geheim is van mijn toch wel vrij egale huid? Effaclar! Ik gebruik de Effaclar Duo(+) al jaren zonder problemen en kan niet meer zonder. Ik raad hem echt aan!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Dana says: Reply

    Ik gebruik hem ook! Vind hem inderdaad ook erg fijn 🙂

Leave a Reply