Albelli telefoonhoesjes

De kans is groot dat je de reclame van Albelli al hebt gezien op TV. Ik kende het ook, maar had geen ervaring met deze webshop. Daar werd vorige week verandering in gebracht toen ik enkele GSM hoesjes bestelde voor mijn iPhone. Mijn zusje koos eentje voor haar Samsung S3 – al een redelijk oud model, maar toch hadden ze het in stock. Ik ging voor deze donut cover – gotta love donuts!

Albelli

Het proces om een GSM hoesje te maken, was erg simpel: je selecteert het model van je telefoon, je uploadt een foto en dan ben je al klaar! Binnen enkele dagen krijg je je hoesje in de brievenbus. Albelli update je ook goed want je krijgt een mailtje wanneer het hoesje in productie gaat en wanneer het op de post gaat. Ik kreeg zelfs een mailtje om te zeggen dat er een kleine vertraging was. Uiteindelijk vielen mijn hoesjes toch binnen 3 dagen na de bestelling in mijn brievenbus, dus zo’n grote vertraging was het althans niet!

De kwaliteit van het hoesje is erg goed. De hoes is gemaakt van zeer stevig plastiek en past heel goed op mijn telefoon. Daardoor is het wel een beetje moeilijk om terug los te krijgen, maar zo’n groot probleem is dat niet. De tekening op de hoes is een heel klein beetje pixelated, maar dat kan ook wel aan de afbeelding zelf liggen. De tool van Albelli geeft wel aan of de afbeelding geschikt is of niet.

Zou ik bij Albelli nog eens hoesjes bestellen? Absoluut. Het proces is simpel, het product wordt snel geleverd en de kwaliteit is top. Meer kan ik niet vragen!

Meer info op de website van Albelli.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Hehehe, cute 🙂

  2. Supercute! Spijtig, want ik heb zo'n vervelende non-standaard gsm en dus zit het formaat dat ik nodig heb nooit tussen de opties 🙁 xo

  3. Dineke Rozema says: Reply

    Super leuke aanrader zeg!

Leave a Reply