A. Vogel Molkosan Fruit

Een tijdje geleden mocht ik het nieuwste product van A. Vogel testen: de Molkosan Fruit. Dit is een drankje op basis van geconcentreerde melkwei. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering en is bovendien caloriearm en lactosevrij.

Het was de bedoeling om dit drankje zeker 10 dagen te testen voor een gunstig effect. Helaas haakte ik af na de eerste slok. Voor mij was de smaak veel te zuur en te waterig. Gelukkig wilde mijn zusje wel het proefkonijn zijn, en vandaag vertelt ze jullie graag wat meer over de Molkosan Fruit.

Er zijn maar weinig mensen die nooit last hebben van spijsverteringsproblemen: verstopping, een gezwollen buik, een opgeblazen gevoel… Zelf heb ik last van IBS, dus ik weet maar al te goed hoe vervelend dat kan zijn.

De Molkosan Fruit van A. Vogel zou dit verhelpen en verbeteren. Het drankje bevat melkzuur, calcium, melkwei, granaatappel en aroniabes. Er zit geen suiker in, maar wel een beetje stevia.

Het flesje bevat 500 ml. Je hebt per dag ongeveer 2 eetlepels nodig, dus met zo’n fles kom je zeker lang toe. Mijn zusje heeft het flesje leeggemaakt en toen waren we bijna drie weken verder.

Het is de bedoeling dat je die 2 eetlepels oplost in een glas water (ongeveer 200 ml), en dit 1 keer per dag. Het drankje zou een frisse dorstlesser met een milde, zoetzure fruitsmaak zijn. Helaas was het totaal niet mijn ding. Het was niet kokhalzend vies, maar de afgewaterde, zure smaak vond ik absoluut niet lekker.

Mijn zusje vond het best wel oké. Zij beschrijft de smaak als vrij zuur met een bittere nasmaak. Het proeft wel fruitig, maar het is zeker niet te zoet. Verwacht dus zeker geen fruitdrankje zoals een frisse glas sinaasappelsap.

Na enkele dagen merkte mijn zusje al op dat ze zich wat beter voelde. Ik ga nu niet in op details, maar de beloftes van de Molkosan worden vervuld (let’s just keep it at that).

Het is belangrijk om te weten dat dit geen wonderproduct is, maar een ondersteuning voor de spijsvertering biedt. Als je echt last hebt van je spijsvertering (bijvoorbeeld door een ziekte), dan gaat dit product je niet veel helpen. Maar als je geregeld last hebt van een opgeblazen gevoel enzovoort, dan kan Molkosan Fruit je helpen.

Het kan in ieder geval geen kwaad, en dat vind ik zo goed aan A. Vogel. De producten zijn volledig natuurlijk, dus in het ergste geval gebeurt er gewoon niks. Het is niet zo dat je er ziek van kan worden – het is dus helemaal veilig. En wie weet is Molkosan Fruit wel een hele goede oplossing voor jou. Het heeft in ieder geval mijn zusje overtuigd!

A. Vogel Molkosan Fruit – €12,49 voor 500 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Ik heb niet meteen last van spijsverteringsproblemen, maar op zich klinkt het wel interessant voor mensen die dat wel hebben.

  2. Inge says: Reply

    Oh interessant! Wist niet dat dit bestaat en ook ik heb last van IBS… Misschien toch eens proberen! 🙂

  3. Zoë says: Reply

    Ik vond de smaak van de gewone Molkosan ook niet erg lekker. Misschien is deze wel beter! Als het werkt, is het natuurlijk ook al veel 🙂

  4. Heb zelf ook IBS en ben dan wel benieuwd of het verlichting kan geven!

Leave a Reply