A New Look

Je kan er niet langs kijken: APBL heeft een nieuwe look! Ik wou al een hele tijd iets nieuws en heb zitten prullen met Artisteer, maar het resultaat beviel me nooit. Dus ging ik op zoek naar leuke WordPress themes (een beetje valsspelen, maar oh zo gemakkelijk). Even wat customizen en hopla, een nieuwe look!
Laat me zeker weten wat je er van vindt! Eventuele opmerkingen zijn ook altijd welkom.

I bet you already noticed, but APBL has a new look! I’ve been wanting a new lay-out for a while now. After fidgeting with Artisteer for weeks, I decided to give up because the results were never fully to my taste. So I went looking for cool WordPress themes (it’s kind of cheating, but oh so easy). I customized the lay-out et voila, a new ook!
Don’t hesitate to let me know what you think!
Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. chitchatontherocks says: Reply

    Ik vind het erg leuk!

  2. smilingbeauties says: Reply

    Mooi, en rustig! 🙂

  3. Angelique says: Reply

    Ziet er goed uit! Rustig en de kleuren combinatie is ook erg leuk vind ik

Leave a Reply