Max Factor Flipsticks

Ombre lippen – nuff said. Het is tegenwoordig dé trend in de beautywereld. Ik heb zelf al een paar keer geprobeerd om ombre lippen te creëren, maar dat liep vreselijk slecht af. Max Factor heeft een geweldige oplossing daarvoor gevonden. Ontmoet de nieuwe Flipsticks!

Vorige week vrijdag maakte ik kennis met de Flipsticks tijdens het P&G Beauty Expo. Ik had er al vaag wat over gelezen op andere blogs, en ik was wel benieuwd. Ik was al fan van de duo-oogpotloodjes, dus natuurlijk zat ik te wachten op de komst van duo-lipsticks. Ze zijn er nu dus eindelijk, dankzij Max Factor!

De Max Factor Flipsticks bevatten telkens twee kleurtjes: één dekkende creamy kleur, en een meer glimmende lichtere kleur. Beide lipsticks hebben romige formules zodat ze gemakkelijk kunnen blenden met elkaar. Dat probleem had ik toen ik verschillende lipsticks gebruikte. Vaak zijn de formules niet goed te combineren omdat je bijvoorbeeld een matte lipstick met een creamy variant wilt mengen.

De lipsticks zijn zo samengesteld dat de kleuren heel goed combineerbaar zijn. Als Max Factor ons zo blijft verwennen, worden wij beautyliefhebbers nog lui!

Van links naar rechts, de lichtere shimmer kleuren: Boreal Mauve, Swingy Brown, Salsa Red, Bloomy Pink, Gipsy Red.

Hier zien jullie de creamy kleuren, in dezelfde volgorde als hierboven.

De swatches, waar iedereen natuurlijk naar benieuwd is. Ik heb telkens de creamy basiskleur op mijn lippen aangebracht, en dan de shimmery kleur in het midden gedept. Zo lijken je lippen ook optisch voller, vertelde Max Factor MUA Alex Valverde ons.

Up first: Boreal Mauve. Ik ben echt fan van de basiskleur, die is ongelofelijk mooi. De shimmery kleur past er erg goed bij (misschien omdat het een soort van lichtere variant is?).

Bloomy Pink is een duo van roze kleurtjes. Ik sta absoluut niet met roze dus deze ga ik niet vaak gebruiken. Ook vind ik dat de lichtere kleur niet goed verschijnt op de lippen, waardoor dat hele ombre effect toch verloren gaat.

Gipsy Red, de lipstick die mij het meest intrigeerde! Ik vind het een prachtige combinatie van kleuren. Ik bedoel, rood en goud?! Het effect op de lippen is dan ook prachtig. Niet meteen geschikt voor a day at the office, maar je kan hem zeker opdoen voor een speciale gelegenheid.

Salsa Red is mijn favoriete combinatie, denk ik. De basiskleur is niet in your face-rood, waar ik persoonlijk van hou. Ook de lichtere kleur past er goed bij. Al bij al is het een kleur dat geschikt is om een meer draagbare look te creëren.

Swingy Brown – je houdt er van of niet. De basiskleur is een mooie nude met een beetje sheen, maar haar zusje is een eyecatching goud. Best een speciaal effect en ik hou er wel van!

Conclusie?

Wat een geweldige producten! Ik had, eerlijk gezegd, eerst schrik van deze lipsticks omwille van hun metallic finish. Vaak vind ik dat nogal – pardon my French – hoerig overkomen. Maar deze lipsticks hebben me toch erg verrast. Ze geven meer een sheen af dan een metallic finish. Bovendien zijn de kleurencombinaties erg goed gekozen!

Over de formule ben ik erg tevreden. Max Factor heeft niet gelogen: de lipsticks glijden over de lippen en blenden gemakkelijk met elkaar. Ze hebben dezelfde textuur en formule, dus je kan zelfs ook verschillende Flipsticks combineren met elkaar!

Ik raad jullie zeker aan om Salsa Red te bekijken. Die is enorm mooi, en zal veel meiden staan!

Bovendien valt de prijs erg goed mee. Je betaalt zo’n €12 voor eigenlijk twee kleurtjes die kwalitatief erg goed zijn. Vind ik zeker niet veel geld!

De Flipsticks kosten €12,49 en zijn te koop bij de drogisterij (bv. Kruidvat, Etos, DA).

Veel liefs,
Diana

13 Responses to “Max Factor Flipsticks”

Leave a Reply

TRANSLATE
FOLLOW ME
 photo Twitter_zpsb1a05c0b.png  photo Facebook_zps064ba8d6.png  photo Instagram_zps8d44088e.png Photobucket  photo Bloglovin_zps3dfd8b6e.jpg  photo Tumblr-icon_zps0fca7100.png
MY INSTAGRAM
MY TWEETS