4x grote liefde: de maskers van Caudalie

Af en toe is het nodig om jezelf eens goed in de watten te leggen. Voor mij betekent dat in de zetel liggen met mijn favoriete serie en een goed maskertje. Mijn huidige favorieten zijn de maskers van Caudalie. Er zijn vier varianten die elk een specifiek huidprobleem aanpakken. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Caudalie masker

De vier maskers van Caudalie werken hydhraterend (Moisturizing Mask), ontgiftend (Instant Detox Mask), zuiverend (Purifying Mask) en peelend (Glycolic Peel). Je kan ze allemaal over je hele gezicht aanbrengen of zelfs combineren door bijvoorbeeld op je T-zone de Purifying Mask aan te brengen en dat je voor op je wangen de Moisturizing Mask kiest.

Caudalie masker

Caudalie masker

De Moisturizing Mask hydrateert en kalmeert de droge huid. In slechts enkele minuten maakt dit goedje je huid zacht, soepel en gehydrateerd. Je kan dit masker ook gewoon ‘s nachts oplaten als je echt een uitgedroogde huid hebt. Een beetje zoals het befaamde Origins Drink Up masker, en het werkt ook even goed dus ik heb een perfecte dupe gevonden!

Caudalie masker Moisturizing Mask

Als je last hebt van een onrustige huid, dan moet je gaan voor het Instant Detox masker. Dit maskertje, met een 99,3% natuurlijke kleiformule, verwijdert onzuiverheden, maakt de poriën strakker en egaliseert de teint. Ik gebruik het één keer per week als onderhoudsbeurt, maar vaker als ik last heb van onzuiverheden.

Caudalie masker Instant Detox Mask

De Purifying Mask is ideaal voor gecombineerde en vette huid met acne. Het werkt olieabsorberend en regelt ook de olieproductie van de huid. Daarnaast reinigt het grondig zonder de huid uit te drogen. Voor mijn gecombineerde huid is dit een geschenk uit de hemel. Na het gebruik van dit masker, wordt mijn huid veel minder snel vet en blijven eventuele puistjes gewoon weg!

Caudalie masker Purifying Mask

De naam Glycolic Peel deed me even huiveren van angst, maar dit product is fan-tas-tisch. De Glycolic Peel is geschikt voor mensen wiens huid een boost nodig heeft. Dit product (een scrub én peel) verwijdert alle dode huidcellen met gemak waarna je overblijft met een frisse, stralende huid. Ik gebruik dit om de week en mijn huid heeft er nog nooit beter uitgezien! Mijn make-up trouwens ook niet want door al die dode huidcellen te verwijderen, blijft mijn make-up veel beter en mooier zitten.

Caudalie masker Glycolic Peel

Ik ben absoluut dol op deze maskers van Caudalie. Ik kan ze eigenlijk vergelijken met de befaamde Origins maskers want ze hebben vrijwel dezelfde werking maar zijn een stuk duurder. Dit zijn dus zeer geduchte tegenstanders voor Origins!

Caudalie masker

Caudalie maskers – €23,80 / 75 ml

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. I like 'em! Maar 't hydraterend masker is wel mijn favoriet van de vier.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Heb je die van Origins al eens geprobeerd? Deze zijn precies hetzelfde, alleen goedkoper. LOVE IT!

   1. Hmm, awel, awel er eens naar kijken hier! Thanks!

 2. Saraya says: Reply

  klinkt als fijne maskers 🙂
  X

Leave a Reply