4 jaar Deauty

Deauty staat voor Discover Beauty, en in 2016 blazen ze 4 kaarsjes uit! Ter ere van die verjaardag werp ik een terugblik op mijn ervaringen met deze beautybox.

De Deauty Box werd in 2012 opgericht door Amos Susskind en Tom Van De Putte. Ondertussen, amper 3 jaar later, is de Deauty box de nummer 1 beauty box in de Benelux. Geen gemakkelijke opdracht, maar het is hen toch gelukt.

Deauty Discover Beauty

Het concept is erg simpel: je betaalt €16,95 per maand en ontvangt vervolgens een box met 4 tot 6 beautyproducten. Deze producten (cosmetica, haarproducten, huidverzorging,…) komen van gerenommeerde beautymerken zoals L’Oréal, Biotherm, Estée Lauder en Essie. Maar geregeld ontdek je ook meer nichemerken zoals Lamazuna, So Susan en SVR. Dat is wat ik zo leuk vind aan het concept want soms krijg je klassiekers, en andere keren ontdek je iets nieuws.

Inmiddels heb ik al meerdere keren over Deauty gescheven (lees al mijn reviews hier). Ik ben er altijd vrij positief over geweest, maar nu ik de nieuwe merken in het Deauty gamma zie, merk ik de grote vooruitgang die ze hebben geboekt. Het is echt een waardige tegenhanger van de befaamde Birchbox geworden, moet ik toegeven.

Deauty Discover Beauty

Heb je interesse om zelf zo’n box te bestellen? Ga dan naar de website van Deauty en ontdek de verschillende formules. Je kan één box bestellen en eens zien of je het een leuk concept vindt. De die hards kunnen een jaarabonnement nemen, en tot slot kan je ook drie boxen in een keer bestellen.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply