30 jaar Eucerin in België

Het internationaal vermaarde huidverzorgingsmerk Eucerin is al 30 jaar aanwezig in België en dat moet natuurlijk gevierd worden. Ik kende het merk al en ben een grote fan van de Aquaporin lijn (lees hier mijn review). Ik vier dus met veel plezier deze verjaardag van Eucerin mee!

30 jaar Eucerin

Je kent Eucerin vast wel: het merk bij uitstek voor de gevoelige huid. Misschien klinkt het PH5-gamma wel bekend in de oren? De producten in deze lijn hebben een formule met een pH-waarde van 5 waardoor de enzymeactiviteit herstelt en de natuurlijk beschermingslaag versterkt. De producten reguleren ook de vochtbalans van de huid. Al deze factoren zorgen voor een merkbaar zachtere, gladdere en gehydrateerde huid.

Eucerin ph5

Of je nu rimpels voorkomt of ze al hebt en wilt bestrijden – de Hyaluron Filler producten helpen je hierbij. De producten bevat hyaluronzuur die de huid terug steviger maakt en rimpels ‘opvult’. Daarnaast zorgt het ingrediënt glycine-saponine er voor dat de natuurlijke hyaluronzuursynthese gestimulleerd zordt.

Eucerin hyaluron-filler

Eucerin heeft ook een uitgebreid gamma aan zonnebescherming. Ze hebben producten voor iedere huidtype (normaal, droog, vet, gevoelig voor acne,…) en voor het gezicht en de huid. Ook hebben ze bescherming voor baby’s en kinderen. Heb je een huidaandoening of allergie? Geen probleem, want ook hier heeft Eucerin producten voor. Sprays, lotions, mists – je vindt ze hier allemaal.

Eucerin Sun Protection

Eucerin heeft een gigantisch aanbod aan huidverzorging. Je kan alle series ontdekken op hun site, of ga zelf eens langs bij de apotheek om de producten zelf te testen.

30 jaar Eucerin

Nu, wie jarig is, trakteert. Via My Eucerin maak je kans op een city trip twv €400 of één van de pH5 prijzenpaketten.

Een dikke proficiat, Eucerin, en op naar de volgende 30 jaar!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Ik gebruik al jaren de producten van Eucerin! Niet direct heel fancy allemaal, maar wel zo goed!

  2. Ik ben zeker een Eucerin fan!

Leave a Reply