2B Fall-Winter 2012

Eerder deze week ontving ik de nieuwe herst-winter collectie van het hippe merk 2B. Op het eerste zicht zag de collectie er al erg veelbelovend uit! Vandaag review ik deze producten. Kijk maar snel mee!

Het pareltje uit deze collectie is de Terra Mosaïque. Het is een bronzer met verschillende kleurtjes. Samen geven ze de huid een mooi en natuurlijk effect.

Het motiefje met de verschillende tinten bruin is erg mooi. Doet een beetje denken aan een luipaard, niet?

De bronzer vind ik een beetje poederig van textuur, maar het brengt wel gemakkelijk en goed aan. Het pigment is dik in orde, en de mengeling van al die kleuren zouden erg mooi staan bij veel meiden.

Dan hebben we een Eyeshadow Mousse Long Lasting. Hier zijn twee varianten van – een gouden en een zilveren.

De textuur vind ik niet erg mousse-achtig, maar meer zoals een Paint Pot. De pigmentatie is wel oke. Ik had persoonlijk meer verwacht, maar voor deze prijs vind ik het toch in verhouding.
Wat wel is, is dat deze oogschaduw erg goed en lang blijft zitten. Ik heb geen problemen met de houdbaarheid gehad!

Verder heb ik nog een mooie, paarse mono oogschaduw ontvangen. Ik verwachtte niet zoveel van deze oogschaduw, maar…

…wat een geweldig pigment! En dit is met één veegje, zonder basis. Ik heb nog een swatch gemaakt met een basis eronder (helaas geen foto ervan), en het was werkelijk ongelofelijk. De oogschaduw is helemaal niet poederig en verstuift niet, en heeft een geweldige kleurafgave (en dat vooral voor een matte oogschaduw). Ik ben onder de indruk!

Up next: een Long-Lasting Lipgloss. Deze bevat 0% parabenen – altijd mooi meegenomen. Deze lipglossjes zijn verkrijgbaar in vier warme kleuren en hebben allemaal een heerlijk sorbetsmaakje.

De verpakking vind ik wel leuk en speciaal. Het is eens iets anders dan een klassieke lipglossverpakking.

Op eerste zicht heeft de lipgloss een sterke pigmentatie. De sorbetgeur valt inderdaad erg op! Het ruikt best lekker, helemaal niet chemisch.

Op de lippen geeft de lipgloss best wel wat kleur af. Eerlijk gezegd verwachtte ik dat niet, maar des te beter! De gloss geeft de lippen een mooie glans en een subtiel kleurtje. Plus het lekker sorbetgeurtje en de leuke verpakking… Ik ben fan!

Tot slot mijn favoriet uit de collectie, deze eyeliner. Diamonds Are Forever – de naam voorspelt al dat er glitters aan te pas komt!

En waaaaw! Ik ben echt gek op dit potloodje. Het is een zwart met gouden glitters, maar het heeft een beetje een donkergroene tint. Erg speciaal, en vooral erg mooi. Het potloodje is niet al te vettig, maar brengt gemakkelijk aan en blijft goed zitten. Al krijg ik na enkele uren panda-oogjes, maar dat heb ik vaak met mijn vettige oogleden.

Al bij al ben ik redelijk onder de indruk van deze collectie. De producten hebben allemaal wel een goede pigmentatie, blijven redelijk goed lang zitten en zijn nog eens erg vriendelijk voor de portemonnee. Normaal is 2B niet een merk waar ik stil blijf staan, maar deze collectie brengt er toch een grote verandering in! Zeker het bekijken waard wanneer je nog eens in het Kruidvat bent.

Terra mosaïque – €6,95
Oogschaduw mousse – €4,95
Mono oogschaduw – €4,49
Long lasting lipgloss – €4,95
Eyeliner ‘Diamonds are forever’ – €3,95

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Bianca says: Reply

    Mooie productjes allemaal!

  2. Supermooie lipgloss! Ik ga er toch eens naar kijken 🙂

  3. oh die lipgloss is best mooi! Het merk is bij ons uit het kruidvat gehaald helaas

  4. beautiesatwork says: Reply

    doe mij maar de lipgloss 🙂

Leave a Reply