150 jaar Bourjois – WIN!

Dit jaar viert Bourjois haar 150ste verjaardag – super, niet?! Om dat te vieren heeft Bourjois heel wat verrassingen in petto voor jullie, want wie jarig is trakteert!

Als ambassadeur mag ik 5 unieke Bourjois tasjes weggeven. Ze zijn echt heel mooi en handig in gebruik! Bovendien zijn ze nergens anders verkrijgbaar – perfect dus voor de Bourjois fans onder ons.

Het enige wat je moet doen is een comment achterlaten met een geldig emaildres en vertel me wat jullie favoriete product van Bourjois is. Ik kies de winnaars over een weekje uit!

Oh, en op 1 april volgt er nog een hele leuke winactie, en vanaf 18 maart starten ze met de Monday Funday wedstrijden op hun Facebookpagina, waarbij je superleuke prijzen kunt winnen. Bourjois legt jullie allemaal in de watten!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Nadine says: Reply

  Ik doe mee. Wat ontzettend leuk.

  Mijn favo Bourjois: Lipgloss Effet 3D

 2. Britt says: Reply

  Leuk! Ik doe mee hoor hihi.
  Mijn favo product is toch de nailpolish remover van Bourjois! Heerlijk en ontzettend fijn in gebruik product..

  Liefs,
  Britt.

 3. Anita H. says: Reply

  Ik doe heel graag mee. Ik heb niet echt een favoriet Bourjois product te benoemen. Ik heb wel vaker oogschaduw en lipstick van het merk gebruikt en dat naar volle tevredenheid.

 4. Kaylani says: Reply

  Oh wat een toffe tas! Ik doe graag mee 🙂 Mijn favoriete product van Bourjois is de 1 second nail polish remover. Love it!

 5. Anneleen says: Reply

  Hoi Diana, ik doe graag mee! Een stevige en mooie tas kan ik altijd wel gebruiken! Aangezien ik (een beetje maar) naar de gierige kant ben, koop ik niet zoveel en heb dus ook nog niet echt een product van Bourjois gehad en veel gebruikt… Maar wat niet is, kan nog wel komen 🙂

 6. Laure says: Reply

  Mijn favoriet bourjois product is het healthy balance poeder.

 7. Ik doe niet mee, maar veel succes voor de mensen die mee doen!

Leave a Reply