10 reasons why I LOVE Guardians of the Galaxy

– MINOR SPOILERS –

Gisteren ging ik de langverwachte Guardians of the Galaxy film kijken. Eerlijk? Ik dacht niet dat het iets voor mij was. Ik verwachtte veel actie en drama, zoals Captain America (vond ik echt niet leuk). Maar na 121 minuten had ik een totaal nieuwe mening: dit is de beste film van het jaar. Actie, humor, awesomeness en humor. Dit is een film die direct bij mijn all time favorites zal horen! Lees verder om te zien waarom ik zo dol ben op de Guardians. (Let wel: minor spoilers dus lees niet verder als je de film nog niet hebt gezien.)

GuardiansOfTheGalaxy

Yesterday I went to the movies to see the Guardians of the Galaxy. To be honest: I was expecting a run of the mill action movie. But after 121 minutes I had completely changed my mind: this is the best movie of the year. It has action, humor, awesomeness and more humor. I absolutely loved it and cannot say how many times I’ll watch it! Keep reading to find out why I love this movie so much. (Minor spoilers ahead so stop reading if you haven’t seen the movie yet)

1.The Awesome Mix Vol.1

Je kan het niet ontkennen: de soundtrack is FANTASTISCH. Allemaal nostalgische en klassieke liedjes van onder andere Blue Swede en The Jackson 5. En de liedjes passen ook in deze film! Dat had ik niet verwacht aangezien het zo’n sci-fi-achtige film is, maar de Pina Colada Song paste verrassend goed bij de Guardians. Deze Awesome Mix ik al de hele week op het werk – LOVE IT.

You cannot deny it: the soundtrack is amazing. These nostalgic and classic songs by Blue Swede and The Jackson 5 fit perfectly into the movie.

 

2. I AM GROOT

Vin Diesel heeft maar één zinnetje in de film (ofja, eigenlijk twee) maar hij is geweldig als Groot. Dit is ongetwijfeld de favoriet van alle filmgangers! En kan je het hen ook verwijten? Groot is zo schattig én kan nog eens eens goed wat whoop ass uitdelen.

Vin Diesel has only one line in the movie (or actually, two) but he rocks it as Groot, a cute tree thingie that can open a good can of whoop ass.

tumblr_nacee42hnf1t0isbvo1_500
3. Kevin Bacon
 

 You know why.

tumblr_n9nq25ZAhR1tdyu9eo4_250
4. Awesome quotes
 

‘Look at us! We’re all losers … well, I mean we’ve all lost something.’
‘Nothing goes over my head!… My reflexes are too fast, I would catch it.’

Er zitten een paar parels van oneliners in de film. Ik heb me echt rot gelachen – het was alsof ze mijn humor helemaal door hadden.

This movie has GREAT oneliners! I really laughed my ass off at times. It was as if they totally understood my humor.

tumblr_n9tzzr5VkG1qmckuao1_1280

5. Rocket Raccoon is my spirit animal

Voor mij was Rocket Raccoon aka Bradley Cooper de ster van de film. Alles wat hij zei, vond ik fantastisch. Alles wat hij deed, vond ik hilarisch. Meer Rocket aub!

For me, Rocket Raccoon aka Bradley Cooper was the best part of the movie. I need to get me a T-shirt with his face on it!

tumblr_na9e5w63uF1qmbt8eo7_250

tumblr_nae25trrgt1tjq88po1_500

6. The sweet moments

Ja, deze film zat vol humor, maar er zaten ook verrassend tedere momenten tussen. Ik ga niks verklappen, maar ik heb een paar keer bijna een traantje moeten wegpinken.

The humor was great, but there were also a few surprisingly sweet moments.

tumblr_n9qqvgmplV1scakp3o4_400

7. Girl power!

Tuurlijk, de venten waren niet mis. Maar Gamora en Nebula kicked some aaaass!

Sure, the guys were great, but Gamora and Nebula kicked some space ass!

tumblr_n189rz8JoT1qerfito2_500tumblr_n189rz8JoT1qerfito1_500

8. This.

tumblr_nae43kRmfA1sof2j2o1_500

9. And this.

tumblr_nadv522Fu61qfgyygo1_500

10. My dog kind of reminds me of Rocket

PicMonkey CollageBedankt Marvel voor deze fantastische film!

Guardians of the Galaxy – nu in de cinema

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. chitchatontherocks says: Reply

    Hahaha, Butters lijkt echt wat op Rocket!

  2. Ik wil hem ZEKER zien!!! 🙂

  3. Helemaal mee eens, heb er ook enorm van genoten <3

Leave a Reply